Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 4 gyermek váltott elhelyezésév...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4 gyermek váltott elhelyezésével hogy találjak olyan férfit, akit ők is elfogadnak?

Figyelt kérdés
4 gyermekünk van a volt párommal: 2, 3 és fél, 5, 6 és fél évesek, mindketten nagy családot akartunk. A legkisebb megszületése után nem sokkal szakítottunk, mert viszonya lett egy nővel. Mindezek ellenére nem vagyunk haragban, abban állapodtunk meg, hogy 2 hetet nálam, 2 hetet nála lesznek a gyerekek, amit azóta is tartunk. Szoktunk közösen is programkat csinálni (felnőttek 3-man és a 4 gyerek), az új párját is mára elfogadtam teljes mértékben, a gyerekek is szeretik, pedig eleinte tartottam attól, hohy 22 évesen nem ő lesz a legalkalmasabb nő a gyereknevelésre. Nekem nincs még azóta új párom, volt egy férfi, akivel többször találkoztam, be is mutattam őket a gyerekeknek, de nem jöttek vele jól ki, nekem viszont az ő véleményük és èrdekeik szem előtt tartása a legfontosabb, így véget vetettünk ennek. Azóta bárkivel próbálok ismerkedni, mindenki megriad, ha olvassa, hogy gyerekem van, pedig 29 éves vagyok, adok magamra, nincs "anyatestem". Teljesen reménytelennek érzem a társkeresést, hogy valaha is fogok olyan férfit találni, aki szimpatikus és a kicsiket is elfogadja. Egyáltalán nem anyagi megfontolásból keresek társat, el tudom őket saját keresetemből tartani, csak vágyom már arra, hogy valaki ismét tiszta szívéből szeressen.
2020. nov. 6. 18:34
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
Soha nem voltunk házasok, csak élettársak, így értelemszerűen nem is válhattunk el. Nem fizet nekem semmit a volt párom, ahogy én sem neki, 2 hetet nála, 2 hetet nálam vannak a gyerekek. Nem a CSOK miatt szültem egyik gyermekem sem, eddig sem szándékoztam igénybe venni, ezután sem fogom. Apró dolgokban segítenek egymásnak és nekem a gyerekeim, például etetés, süteménysütés, pelenkázás, 5 évesem a bátyjától tanul most olvasni. Semmi sem kötelező, ha van kedvük, akkor segítenek. Hetente 3-4-szer edzem, van mikor csak itthon tornázom, van mikor jut időm terembe is elmenni, nem hagytam el magam a gyerekek születése után. 2. gyermekem megszületése után diplomáztam, jelenleg is dolgozom, az anyagiakkal nincs problémám. Szexpartnert találhatnék dögivel, társkereső oldalakon naponta többen írnak ilyen célból, nem mondom, hogy soha nem élek vele, de mostanra tartós kapcsolatot szeretnék kialakítani. #16-os kommentelő nagyon jól megfogalmazta helyettem is, hogy pontosan mi hiányzik, miért vágyom egy valódi társra. Szó sincs alfákról meg bétákról, egyáltalán nem így kategorziálom a férfiakat.
2020. nov. 7. 13:29
 22/31 anonim ***** válasza:
26%
Nagyon átlátszó kamu, a hateves segít sutemenysutesben, pelenkazasban?? A masodik utan diplomaztal, mikor egy egy ev van a gyerekek között?? Te tuti egy ferfi vagy, aki életében nem latott igazi gyereket, es ezzel a kérdéssel hergeled a népet a gyerekes nok ellen. Csak annyira buta vagy, ha hiheto kamut akarsz, keszulj fel elobb.
2020. nov. 7. 21:24
 23/31 A kérdező kommentje:
Igen, imádja kiszaggatni a tésztát, nem ő pelenkázza be a tesóját, de levenni le tudja róla, odahozza az újat, popsikrémet ad a kezembe, nem sorolom tovább. Igen, terhesen diplomáztam, korábban halaszottam, akkor fejeztem be az iskolát, elárulom nem én voltam az egyetlen ilyen. Nem célom senkit hergelni, sem félreinformálni, segítséget kértem a feltett kérdésemben.
2020. nov. 7. 21:45
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Ha lenne gyereked tudnád, hogy egy ket es egy haromeves mellett egy no agya sem jar parkeresesen. Tudod egyaltalan milyen egy ket es egy haromeves? Es tenyleg ket hetet csak az apjukkal vannak, addig nincsenek veled?? Hazudsz.
2020. nov. 7. 21:53
 25/31 anonim ***** válasza:
0%
Mondd mar mit dolgozol a keteves mellett, es hany oraban, hogy nincsenek anyagi gondjaid.
2020. nov. 7. 21:55
 26/31 anonim ***** válasza:

Mit kell szekálni? Teljesen elfogadható sztori, az én gyerekem is járt bölcsibe 2 éves korától!

Egyébként nem lehet alfa az exe, ha kéthetente két hetet nála vannak a gyerekei, azt se lehet àllítani!

Ez nem segítség amúgy, mármint ilyet az enyém is csinál, de ezt nem nekem segítségnek érzem, hanem neki játéknak(programnak), folyamatos ellenőrzés, odafigyelés, kiszedni a formából a beleragadt tésztát, mondani hogy a szélén csinálja, vigasztalni, ha leesik vagy megnyomódik, odafigyelni a rendes lisztezésre és hát nagyon lassú.. jobban leszív, ha ketten csinálunk valamit és lassabb is, mintha egyedül csinálnám.

Mondjuk cserébe szépen benyomja a centrifugát, de ez kb az összes valóban hasznos funkciója.

Gondolom van alatta egy szépen berendezett ház/lakás, annak a rezsijét, a kaját(ami egy felnőttre és kéthetente a gyerekekre elég kevés) kell fizetnie, járulékos dolgokat meg megvehet az apjuk, négy gyerekkel meg gondolom nem sokat megy programra egyedül.

Talán még gyerektartást is kap. Emelt családi, hivatalos anyasági, gyes a legkisebbre(eddig magas gyeddel volt)sok gyerekre simán megy a támogatósdi, hordhatják egymás kinőtt dolgait és ebben a korban alig esznek.

2020. nov. 8. 02:55
 27/31 anonim ***** válasza:
28%
En nem szekalom, de nem hiszek neki, a kerdeseimre mar nem tud válaszolni, es elegem van az ilyen kamus kérdésekbol, aminek a lenyege a nok lehuzasa, szidasa. Ezeket mind megkeseredett férfiak rakjak fel, higyjetek el.
2020. nov. 8. 09:21
 28/31 anonim ***** válasza:
Én sem értem miért kamu, nekem is van több jól kereső barátnőm , az amugyis jó fizetésük a gyerekek adókedvezménye miatt még több, több támogatás is jár rájuk stb. Nemtudom mi A gyanús ebben ,hogy van pénze. És igen amíg kicsik kaja ügyileg nem sok majd ha kamaszok lesznek akkor nem így lesz.
2020. nov. 8. 09:31
 29/31 A kérdező kommentje:
Amellett, hogy 4 gyermekes anya vagyok, nem szűntem meg nőnek lenni sem. A te logikád szerint kizárólag akkor keressek párt, ha mindegyik gyerekem betöltötte a 18. életévét, addig eszembe se jusson ilyesmi? Igen, minden hónapban 2 hetet velem, majd 2 hetet az apukájukkal és új párjával vannak, így egyeztünk meg, mert nem szerette volna egyikőnk sem, ha a volt párom csak hétvégi apuka lesz. A szakításunkról a gyerekek nem tehetnek, butaság lenne emiatt őket büntetni. Ez nem jelenti azt, hogy 2 hétig nem látom őket egyáltalán, csináljunk közös programokat, találkozunk mind a heten, csak ilyenkor nem nálam alszanak. A legnagyobb iskolás, ketten ovisok, legkisebb bölcsödébe jár, teljes munkaidőben dolgozom adótanácsadóként. Nem kapok gyerektartást, nagyságrendileg mindketten ugyanannyit költünk a gyerekekre, nagyobb kiadások előtt egyeztetünk. Kapcsolatunk alatt végrendeleti örökösként örököltem egy lakást, abban élek, együttélésünk alatt bérbe volt adva, exem maradt a lakásban, aminek ő a tulajdonosa. Remélem ezzel befejeződött a számonkérésem. A kérdésem fókusza továbbra is az ismerkedési lehetőségek, nem az én anyagi helyzetem, életkörülményeim.
2020. nov. 8. 12:43
 30/31 anonim ***** válasza:
0%

Lehet itt megsértődni, de ismerkedéskor előbb vagy utóbb igenis szóba fog kerülni az anyagi helyzeted, mert 4 gyerek az 4 gyerek. Etetni, itatni, ruházni, taníttatni, programoztatni kell őket, és szerintem még 2 embernek is össze kell kapnia magát ahhoz, hogy önmagát és 4 másikat eltartson, nemhogy olyankor, amikor egyedülálló szülő valaki.

Engem mindenesetre elriasztana a 4 gyereked, én inkább lennék egyedül addig, amíg nem találok kevésbé problámás nőt, minthogy téged és a 4 gyerekeid hipp-hopp a nyakamba vegyem. A te korosztályodban nagyon sok független, gyermektelen nő van, én szívesebben ismerkednék velük.

2020. nov. 8. 13:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!