Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 gyermek váltott elhelyezésével hogy találjak olyan férfit, akit ők is elfogadnak?
Mit kell szekálni? Teljesen elfogadható sztori, az én gyerekem is járt bölcsibe 2 éves korától!
Egyébként nem lehet alfa az exe, ha kéthetente két hetet nála vannak a gyerekei, azt se lehet àllítani!
Ez nem segítség amúgy, mármint ilyet az enyém is csinál, de ezt nem nekem segítségnek érzem, hanem neki játéknak(programnak), folyamatos ellenőrzés, odafigyelés, kiszedni a formából a beleragadt tésztát, mondani hogy a szélén csinálja, vigasztalni, ha leesik vagy megnyomódik, odafigyelni a rendes lisztezésre és hát nagyon lassú.. jobban leszív, ha ketten csinálunk valamit és lassabb is, mintha egyedül csinálnám.
Mondjuk cserébe szépen benyomja a centrifugát, de ez kb az összes valóban hasznos funkciója.
Gondolom van alatta egy szépen berendezett ház/lakás, annak a rezsijét, a kaját(ami egy felnőttre és kéthetente a gyerekekre elég kevés) kell fizetnie, járulékos dolgokat meg megvehet az apjuk, négy gyerekkel meg gondolom nem sokat megy programra egyedül.
Talán még gyerektartást is kap. Emelt családi, hivatalos anyasági, gyes a legkisebbre(eddig magas gyeddel volt)sok gyerekre simán megy a támogatósdi, hordhatják egymás kinőtt dolgait és ebben a korban alig esznek.
Lehet itt megsértődni, de ismerkedéskor előbb vagy utóbb igenis szóba fog kerülni az anyagi helyzeted, mert 4 gyerek az 4 gyerek. Etetni, itatni, ruházni, taníttatni, programoztatni kell őket, és szerintem még 2 embernek is össze kell kapnia magát ahhoz, hogy önmagát és 4 másikat eltartson, nemhogy olyankor, amikor egyedülálló szülő valaki.
Engem mindenesetre elriasztana a 4 gyereked, én inkább lennék egyedül addig, amíg nem találok kevésbé problámás nőt, minthogy téged és a 4 gyerekeid hipp-hopp a nyakamba vegyem. A te korosztályodban nagyon sok független, gyermektelen nő van, én szívesebben ismerkednék velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!