Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom munkahelyet váltott, rá 2 héttel kitalálta, hogy elmegy fodrászhoz, vesz új ruhákat stb... tetszik neki onnan valaki?
Igen, kicsit erős következtetés, de barátom annyira nem ilyen típus. Ezer évente megy ruhatárat cserélni, engem ez sose zavart, nem szakadtak soha a cuccai. Fodrászhoz is szerintem évek óta nem ment, nagyon lassan nő a haja... Nekem ez a hirtelen változni akarok felfogása a fura, azt is kitalálta, hogy kicsit edzeni akar mert felszedett pár kilót. Ez se zavarta eddig.
Kapcsolatunk rendben van, 2 éve vagyunk együtt és fél éve költöztünk össze. Nem is az az ismerkedős típus, alig vannak lány ismerősei, azok is inkább régről maradtak és már ismernek engem is.
Egy aggódó lány
Sztm se kell feltétlen rosszra gondolni.
Én is edzek az új munkahelyen mellett, mert lett rakva energiám. Vagattam a hajamból, kicserélték a ruhatáramat. De nincs senki és nem is kellene, mert szeretem a párom. Csak jót tett ez a változás.
N
#4es ezek mind megvoltak eddigis, tényleg tartalmas a kapcsolatunk, szombaton is randizunk, ahogy minden héten eddig is. Nemrég kaptam tőle virágot, ő pedig ajándékot tőlem.
#5ös igen én is erre gondolok, multi céghez ment, eddig elég noname helyeken dolgozott.
Szerintem is arról van szó inkább hogy az új munkahelyen mindenkinél akar bevágódni, nem egy nőnél.
Új hely, új főnök, új kollegák teljesen érthető ha jó benyomást akar tenni.
Az is lehet hogy ott tényleg mindenki jobban ki van csípve és nem akar kilógni.
Plusz az ember néha változik.
Mindannyian próbálunk alkalmazkodni ahhoz a közeghez amiben mozgunk. Valószínű,hogy szétnézett a munkahelyén és látta,hogy a kollégái másképp' öltöznek mint Ő, kilógott a sorból és ez zavarta.
Ne láss mögé semmit, főleg ha jó a kapcsolatotok és őszintén beszéltetek Vele erről a kérdésről is. Inkább segíts Neki a ruhatár kiválasztásában, női szemmel ez jobban megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!