Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom munkahelyet váltott, rá 2 héttel kitalálta, hogy elmegy fodrászhoz, vesz új ruhákat stb... tetszik neki onnan valaki?
Igen, kicsit erős következtetés, de barátom annyira nem ilyen típus. Ezer évente megy ruhatárat cserélni, engem ez sose zavart, nem szakadtak soha a cuccai. Fodrászhoz is szerintem évek óta nem ment, nagyon lassan nő a haja... Nekem ez a hirtelen változni akarok felfogása a fura, azt is kitalálta, hogy kicsit edzeni akar mert felszedett pár kilót. Ez se zavarta eddig.
Kapcsolatunk rendben van, 2 éve vagyunk együtt és fél éve költöztünk össze. Nem is az az ismerkedős típus, alig vannak lány ismerősei, azok is inkább régről maradtak és már ismernek engem is.
Egy aggódó lány
10-es, miért kell azonnal bármit is sejteni emögött? Nem titkolja, beszél róla,működő házasság, miért kell itt riogatni a kérdezőt?
Bár hozzáteszem, én nem tettem volna fel itt ilyen kérdést. Sejthető volt,hogy a válaszok között lesz kétkedő is.
A kérdésben azt írta a Kérdező, fura, hogy ennyire változtatni akar a férje,edzeni is akar, pedig eddig a pocakja nem zavarta. Most meg már a kommentben azt írja, hogy mondta a férje, hogy szivesen menne vele edzeni.
Gyanusítgatja, hogy vajon miért akar ennyire változtatni, de ha más is azt írja, hogy lehet, hogy tényleg van valaki, akinek tetszeni akar, akkor már a kérdező szinte mentegeti a férjét.
Ez nem riogatás, de a fő kérdésben többször szerepel, hogy ezek nagyon nem jellemzők a férjre.
BARÁTOD, bocs ' (12-es vagyok)Jól működő kapcsolat, nem házasság.
Kérdező, fontos tény, de nem hinném,hgoy ezzel vérig sértettelek. Tudtommal...
Komolyan, minden önfejlesztés mögött csak megcsalást látjátok? Bizalom nektek mit jelent?
Kérdező, szerintem nagyon egyszerű a recept: új helyre került, ahol mindenki nála sokkal igényesebben öltözködik. Más szintű vállalati kultúrába csöppent és cikinek érezte, hogy kilóg a sorból. Változtat, hogy alkalmazkodjon az ottani szokásokhoz. Ennyi az egész.
Szerintem attól függ, milyen az új munkahelyén a környezet. Lehet, hogy mindenki annyira tiptop, elegáns, divatos stb., hogy egyszerűen furán érzi magát, nem akarja, hogy kilógjon a sorból, kiközösítsék. Lehet, hogy van dresscode.
Én azért belevenném a beszélgetésbe, hogy oké, hogy újítás kell, de az időzítés kicsit gyanús :).
Sajnos nálunk is így kezdődött. Hirtelen nagyon adni kezdett magára. ( Előtte sem volt igénytelen, de ilyen szinten nem tollászkodott órákig a fürdőben)
Aztán végül csak kiderült, hogy szerelembe esett az egyik kolléganőbe. Nyilván nem törvényszerű, hogy veletek is ez van, de azért légy résen. Sosem lehet tudni..
Én sem akarlak ijesztgetni mert ennyiből még nem lehet megállapítani. Lehet tényleg az új munkahely váltotta ki ezt nála, de ha a MAGAMBÓL indulok ki akkor azt mondanám, h valszeg van valaki a háttérben, de csak nem...
Ilyen változásokat mint az új haj, új ruhák, edzés/fogyás nálam egy férfi miatt volt és sok más ismerősömnek is 😂
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!