Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátom munkahelyet váltott, rá 2 héttel kitalálta, hogy elmegy fodrászhoz, vesz új ruhákat stb... tetszik neki onnan valaki?
Figyelt kérdés
Igen, kicsit erős következtetés, de barátom annyira nem ilyen típus. Ezer évente megy ruhatárat cserélni, engem ez sose zavart, nem szakadtak soha a cuccai. Fodrászhoz is szerintem évek óta nem ment, nagyon lassan nő a haja... Nekem ez a hirtelen változni akarok felfogása a fura, azt is kitalálta, hogy kicsit edzeni akar mert felszedett pár kilót. Ez se zavarta eddig.
Kapcsolatunk rendben van, 2 éve vagyunk együtt és fél éve költöztünk össze. Nem is az az ismerkedős típus, alig vannak lány ismerősei, azok is inkább régről maradtak és már ismernek engem is.
Egy aggódó lány
2020. okt. 22. 07:31
21/22 anonim válasza:
A nők másabbak. Ráadásul gondoljatok bele...most ment oda,beilleszkedik a közösségbe,tanulja az új munkakört...és máris kinézne magának valakit! Én nem aggódnék.
22/22 anonim válasza:
A munkahelyen is tud szexelni. Csak szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!