Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van társkeresőn hazudni, ha úgyis kiderül?
Figyelt kérdés
Nőben, férfiban is ismerek olyat, hogy éveket letagadnak, szanaszét filterezett fotók... Komolyan nem értem.2023. ápr. 8. 11:30
1/10 anonim válasza:
Azt hiszik nem veszik észre. Vagy nem bánják a hazugságokat.
2/10 anonim válasza:
Azt gondolják, addigra már megszereti őket az ember. Sokszor be is jön.
3/10 anonim válasza:
Amíg a barátnőknek, vagy munkahelyi kérkedésre használják a dolgot, addig így a legsikeresebbek. + a fejükben lévő mesevilágban is jobban érzik magukat, hogy mindenki őket akarja.
4/10 anonim válasza:
Mert ő úgy van vele, hogy örök boldogságot nem tudna nyerni soha sem, ha elmondaná az igazat, de hazugsággal legalább időleges boldogságot tud nyerni, amíg ki nem derül. Úgy van vele, hogy a legkisebb rosszat választja.
5/10 anonim válasza:
Van aki úgy van vele, hogy akkor legalább egy randi összejön és hátha addig megkedveli az illető annyira, hogy nem fog számítani, hogy nem pont olyan a külseje, mint a kirakott képen. De nem hinném, hogy ez gyakran bejönne.
6/10 A kérdező kommentje:
#2: ebben van valami. Én például alacsony férfi vagyok, ami nem látszott sem a képeken, sem az adatlapon, de jöttem már össze úgy lánnyal, hogy előtte summa 10-12 órát beszéltünk telefonon. Egymagasak voltunk, de mire randi lett, konkrétan 32 foggal mosolygott, amikor élőben meglátott.
2023. ápr. 8. 11:40
7/10 anonim válasza:
Szerinted szóba állt volna veled, ha kiírod, hogy 170 vagy, és mekkora lett volna a siker rátád, ha azt írod 190 vagy?
Egyszerű matek, az emberek azért hazudnak, hogy túl jussanak az első körön.
Teljesen mindegy, hogy ez társkeresés, vagy egy szerződés megszerzése egy cégnek. Ha az első másodpercben ignorálnak biztosan nem leszel befutó.
8/10 A kérdező kommentje:
I compromised: nem írtam ki semmit.😁
2023. ápr. 8. 11:59
9/10 A kérdező kommentje:
De egyébként pont erről beszélek. Nem hazudtam, hiszen nem írtam, hogy 190 vagyok, de nem is voltam 27 éves az adatlapon, szanaszét filterezve.
2023. ápr. 8. 12:09
10/10 anonim válasza:
Ezek buta emberek.. elhiszik hogy o maguk is ugy neznek ki mint a szet szerkesztet kep..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!