Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sikertelen férfiak ti olyan nőknek is írtok társkeresőn vagy húztok jobbra randi appon, akik annyira nem jönnek be? Van ennek így értelme ha nem annyira jön be a nő?
Figyelt kérdés
Igen azért szerintem mindenkinek fontos azért a külső, azért elég sok olyan nő van fent ilyen oldalakon akik nem jönnek be (pl. kövér nagyon, malac pofa, igénytelen rövid lenőtt haj stb.)2022. márc. 7. 19:45
2/4 anonim válasza:
Én olyan 8/10 pasi vagyok.Csak 6/10 alatti csaj nőt húzok jobbra,velük 10-9 alkalommal van szex,sokszor még ők keresnek szex után.
3/4 anonim válasza:
Ha éhes vagy a száraz kenyérnek is örülsz. Ugyanez van a társkeresőn. Van olyan kétségbeesett férfi aki amin luk van már örül neki.
4/4 A kérdező kommentje:
Hát 6 éve nem voltam nővel de inkább válogatok... mert annak tényleg semmi értelme hogy nem jön be
2022. márc. 7. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!