Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi értelme van ezeknek a társkereső oldalaknak, ahol 10/9 nő ilyen, hogy egy rendes mondatot sem tudnak visszaírni? Ez a badoo, ha valakit érdekel. Lehet a tinder jobb, még nem próbáltam.
Oké, belem lehet kötni (hölgyek szeretnek kritizálni mindent ami nekik nem szuper-nem figyelemfelkeltő, hogy miért nem valami egetrengető viccel kezdtem a dolgot, stb... De nem ez a lényeg, hanem, hogya legtöbb nő, akibe belefutottam itt, az mind pont ilyen. Biztos 100 másik ír nekik. Nem tudom, de akkor sem kellemes dolog ez na.
Bocs, bár nem vagyok nő de ez nekem olyan erőltetettnek és unalmasnak tűnik, de majd az ellenkező nem tagja megcáfolnak vagy igazat adnak :)
Viszont tény, hogy nagyon kevéssel lehet normálisan elbeszélgetni, főleg aki még tetszene is mellett külsőre na az aztán a ritka, én töröltem az ilyen appokat, és most úgy látom végleg, csak önbizalomrombolás, a csajoknak meg egótuning.
Sajnos nem vagyunk mindenkivel "kompatibilisek", gondolom a csajom is belefutnak olyan pasikba, akik bár külsőre bejönnek nekik, de 2 értelmed mondatot nem tudnak kinyögni.
Erre írtam hogy nem vagyunk mindenkivel kompatibilisek.
Van akivel megtaláljuk a közöd hangot, másokkal nem. Lapozni kell ilyenkor sajnos.
Nyitott kérdésekkel többre mennél.
Ráadásul baziunalmas... oké, indításnak nem rossz valami egyszerűt, hogy megnyikkanjon a másik, de jobb csak elkezdeni beszélni valamiről, egy témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!