Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A társkereső oldalakat miért nem papa- vagy mamakereső oldalaknak nevezik?
Nem tudom te merre keresgélsz, de én inkább úgy érzem, hogy a puncs.hu-nak nincs létjogosultsága, mert az összes ugyanerre a kaptafára épül, csak burkoltabban. Vagyis a komoly kapcsolat a nők szemében egyenlő azzal, hogy legalább 3-4 randin teszteli a férfit és max utána fekszik le vele, az ismerkedés azt, hogy élőben eldönti, hogy szexel-e első randin mert kiderül, hogy Don Juan modora vagy Mészáros Lőrinc vagyona lakozik az Átlag Józsi külső mögött, vagy még teszteli, mert hisz semmit nem kell elsietni, amúgy is van még aznapra egy másik randija meg másnapra is kettő. A laza szexkapcsolatot vagy szeretőt kereső meg csak akkor húz jobbra, ha Ryan Gosling vagy Jeremy Meeks profilképével nyomod.
Férfiak közül amúgy alig akar valaki gyereket, a nő vannak bezsongva meg egy csomó férfi megtartani akarja a nehezen megszerzett nőt és inkább kedvez neki azzal, hogy bevállalja a gyereket, minthogy elveszítse. A nők vannak bepörögve egy bizonyos kor után, hogy ők teherbe akarnak esni, babázni akarnak.
Mert nem mindenki azért keres társat hogy gyereket csináljon.
Tudom, számodra ez hihetetlen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!