Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van értelme ezeknek a csajozós...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van értelme ezeknek a csajozós, ismerkedésre tanító "PUA" és egyéb barátnő szerző könyveknek, videóknak és cikkeknek?

Figyelt kérdés

Oké persze lesz barátnője az embernek, de én azt vettem észre, hogy ezeknek az az alapja, hogy menj oda 10-20 vagy 50 lányhoz és majd csak valakinek megtetszel/ bejössz.

Igen persze, így lesz barátnőd, de nem biztos, hogy olyan lány lesz az illető akivel tényleg együtt is akarsz élni.

Van akinek ez bejött és tényleg így találta meg a nagy ŐT?

2023. márc. 6. 23:26
A kérdező szavazást indított:
Azt se tudom mi ez.
Jó, de nem leszel előrébb.
Jó, pont arra, hogy tapasztalatod legyen.
Valamire jó, legalább megismert csajokat.
Arra jó, hogy ne aggódj, hogy nincs senkid.
Tök jól lehet vele barátnőt szerezni.
Profi technikák.
Én így találtam meg életem szerelmét.
Kössz PUA, így lettem nős.
13 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%
Kihagytad a szavazásból azt, ami a valóság. Azaz ennek semmi értelme, nem így működik.
2023. márc. 6. 23:33
 2/18 A kérdező kommentje:

Kösz, de fingós nincs miről van szó.

Olvass el 6-8 cikket, kövesd is a tanácsokat és utána írj. Addig nem vagy ebben a témában jártas!

2023. márc. 6. 23:39
 3/18 A kérdező kommentje:
* fingod
2023. márc. 6. 23:39
 4/18 anonim ***** válasza:
85%

Ezek szerint te jártas vagy a témában, mégis megkérdezed, hogy beválik-e.

:DDDDDDDDDDDDDDD

Ha jártas lennél, tudnád az eredményét.

Imádom az ilyen paradoxonokat az egysejtűektől.

2023. márc. 6. 23:42
 5/18 anonim ***** válasza:
52%

,,Igen persze, így lesz barátnőd, de nem biztos, hogy olyan lány lesz az illető akivel tényleg együtt is akarsz élni." *-*

Olyanhoz ne menj oda aki nem tetszik, vagy ha azt érzed nem illetek össze, akkor nem kell vele összejönnöd.

Amúgy meg mik ezek a szavazási kategóriák? xd

,,Jó, de nem leszel előrébb" - ezt felénk úgy mondják, hogy szar.

Kérlek írj még ki ilyen kérdéseket, te Pick up Artist xddd

2023. márc. 7. 00:33
 6/18 anonim ***** válasza:
2023. márc. 7. 01:06
 7/18 anonim ***** válasza:
34%

"... az alapja, hogy menj oda 10-20 vagy 50 lányhoz és majd csak valakinek megtetszel/ bejössz...."

Igen, ez így működik. Így kell.

"Igen persze, így lesz barátnőd, de nem biztos, hogy olyan lány lesz az illető akivel tényleg együtt is akarsz élni."

Amíg nem ismered meg, azaz nem jártok, addig honnan tudod, hogy ő az igazi? Kate Bekinsale tetszik, élnék vele...de lehet, hogy 2 nap után menekülnék.

2023. márc. 7. 01:09
 8/18 anonim ***** válasza:
Ez alapján soha nem lett volna párom.
2023. márc. 7. 05:03
 9/18 anonim ***** válasza:
67%
Baromság az egész, arra jó, hogy hülyét csinálj magadból és még jól meg is alázzanak.... hmm mondjuk ennyiből akár jó is lehet, hiszen a 12 ezredik visszautasítás után már nem fog től durván érinteni a dolog.
2023. márc. 7. 06:22
 10/18 anonim ***** válasza:
43%
Nem sok. Se jobb képű, se magasabb, se gazdagabb nem leszel tőle (sőt, inkább szegényebb, mert sokba kerül). Márpedig a nőknek ezek a fontosak.
2023. márc. 7. 08:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!