Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme ezeknek a csajozós, ismerkedésre tanító "PUA" és egyéb barátnő szerző könyveknek, videóknak és cikkeknek?
Oké persze lesz barátnője az embernek, de én azt vettem észre, hogy ezeknek az az alapja, hogy menj oda 10-20 vagy 50 lányhoz és majd csak valakinek megtetszel/ bejössz.
Igen persze, így lesz barátnőd, de nem biztos, hogy olyan lány lesz az illető akivel tényleg együtt is akarsz élni.
Van akinek ez bejött és tényleg így találta meg a nagy ŐT?
Odamehetsz 50 lányhoz, ha közben egy összetákolt kamu személyiséggel feszengsz előttük, akkor nem leszel sikeres.
Miért nem vagy inkább őszinte, és vállalod fel önmagad? Ha meg azzal van probléma, akkor miért nem dolgozol ezekkel előtte?
Miért nincs negatív választható lehetőség?
Te találtad ki anno ezt a pua marhaságot?
14 nek igaza van.
Nincs aranyszabály a csajozásra-pasizásra.
Mindenki úgy próbálkozik, ahogy tud és amilyen ember.
Bemagolt kliséket alkalmazva, semmire nem mész, azt levágja a másik úgyis, hogy nem a természetes éne-jelleme, akkor meg minek megjátszani az agyát.
Hiába a lepontozás, ha nem mész oda ismerkedni, akkor 100-ból 90 esélyed ugrik. A maradék 10 meg nem pálya, mert csúnya, a munkatársad, vagy családtagod.
Ha meg 50-ből 50 elhajt, az nem a nők, hanem a TE hibád!
Ilyenkor el kell gondolkodni, hogy mi a gond?
- Túl jó csajoknál próbálkozom?
- Nem szeretik a "Oszt szopol-e?" nyitó dumát?
- Kéne egy felnőtt ruha + felnőtt haj?
- Meg kéne fürödni idén már negyedszer is?
- ...
Vannak érdekes elképzeléseik kommunikációról, szociális képességekről ha érdekel az ilyesmi bele lehet olvasni. Mondjuk inkább Neil Strausséba (The game), Mystery dolgai szerintem nagyrészt a saját elég egyedi kicsit őrült megjelenéséhez ez személyiségéhez passzoltak, átlag embernek nem biztos h sokat adnak.
Van az az angol mondás h chew the meat, spit the bones, kb ez a megfelelő hozzáállás ezekhez a tartalmakhoz is, vedd át ami működik és teszik. Fogsz találkozni rengeteg marhasaggal is főleg videókban, a legfeltűnőbb az lesz h sok PuAnak valamiért örömöt okoz h úgy öltözik mint egy bohóc. RSD Tyler, RSD Julien ma, de itthon is az a PuA Jimmy vagy ki a tököm is állandóan úgy nézett ki mintha egy bingo klubból szökött volna ki.
A hazai PuA amúgy is a legxarabb elemeket tudta átvenni külföldről, nem érdemes vele foglalkozni, nézz pár videót róla és le fog jönni hogy rettentő kínos.
PUA...minek?
Egy normális férfi csak ismeri a játék alapszabályait, mielőtt nekifog, nem?
- Megfelelő ruha és haj.
- Anyagiak.
- Célpont helyes kiválasztása.
- Megfelelő helyszín a támadásra.
- ...
Ha ezeket valaki magától nem tudja, azon nem segít semmi tanfolyam.
ALAP az öltözködés. Csomó ingyenes videó van róla. Minek fizetnél?
Sziasztok!
Köszi a válaszokat. (Már nem azét aki csak rabolta az időmet.)
Van pár kérdésem, illetve köszönetet mondanék az értelmesebbeknek.
Kezdjük!
5.
Annyiban igaza van a puának, hogy menj oda sok nőhöz és akkor idővel nem lesz olyan nehéz a megszólítás.
A nem illünk össze meg azért kínos (legalábbis nekem), mert én hívtam randira, én kezdtem el bókolni... Nyilván a legjobb oldalamat akarom először mutatni, majd én mondom neki, hogy: Bocs mégsem illünk össze.
Nekem ez így elég égő. Ráadásul olyan mintha csak hülyíteném.
6.
Nagyon jó a videó. Jót nevettem. :D Köszi
7.
Értem amit mondasz, de nekem ez így nem megy. Nem tudok odamenni 50 lányhoz, hogy majd csak az egyik összejön velem.
Én pont fordítva működök, és szerintem még sokan mások is.
Én az 50 lányból kiválasztok 2 mondjuk, akik nekem nagyon bejönnek és velük szeretnék járni.
Ha az 50-ből pont egy olyannal jövök össze aki nem is jön be teljesen, akkor annak nincs értelme.
Szexelni jó, meg arra, hogy dicsekedhet, hogy van egy csajom, de ha valaki komoly kapcsolatot keres, arra nem jó.
8.
Naa. Örülök neki, hogy van valakid.
Hogy sikerült vele összejönni?
Írd már le pár mondatban kérlek.
9.
Igazad van. Immunis leszel idővel.
Én amúgy pont azt vettem észre, hogy pont erre képeznek.
10.
Tényleg nem olcsó az biztos.
Viszont nem igaz, hogy sok nőnek gazdag vagy magas pasi kell.
Rengeteg ember van aki nem gazdag vagy épp alacsony és mégis boldog párkapcsolatban él.
De persze ezek inkább előnyös dolgok.
11.
Nem ismered a puát. Pont, hogy nem betanult szövegekkel kell odamenni.
12.
Milyen negatív lehetőségekre gondoltál?
Ismered a pua módszereket? Milyen tanácsok nem jöttek be neked?
:) Nem, nem én találtam ki a puát.
13.
Nem olcsó az biztos, de van akinek hasznos. Sok ember van akinek segített.
14.
Nem betanult szövegek. Ők, a puák is pont azt tanítják, hogy nem jók a betanult szövegek.
15.
100-ból 90 esély ugrik? Hmm de jó is lenne, ha ennyire esélyes lennék.
Amúgy nekem munkatárs okés lenne. Nem tudom mi baj vele?!
Ez az én hibám/ ő hibája semmire sem jó. Lehetek én is hibás, mert rossz nőhöz mentem oda, de lehet ő is mert mi az, hogy nem jövő be neki. :D
- Rossz csajnál senki nem akar próbálkozni. Te leélnéd az életed egy olyan nővel aki nem tetszik? :/
- Sajnos vannak ilyen vulgáris emberek. Szerencsére én nem vagyok ilyen.
- Sok ismerősöm, köztük sok lány is mondta, hogy jó a frizurám, öltözködésem és sokan dicsérik a parfümömet is. De sajnos nincs baratnőm. Ezért is gondoltam, hogy valahogy fejlődnöm kéne.
16.
Néztem videókat, olvastam is cikkeket.
Sajnos nem igazáv vagyik toppon a csajozásban. Nekem nem tűntek gáznak.
Jó, persze... Volt olyan ami óhh neee, ez most komoly? :D De nagy részük nekem normálisnak tűnt.
17.
Nem fizetek. Nem vagyok ostoba.
Nincs baj az öltözködésemmel, kinézetemmel.
Pénzt is áldozok ha ismerkedek.
Nehezen ismerkedtek, ez ellen keresek valami megoldást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!