Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Igaz az hogy Izraelben nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy Izraelben nem jöhet össze az ember lányokkal, ha nem zsidó vallású?

Figyelt kérdés

Mióta megláttam Gal Gadotot, érdekelnek az izraeli lányok, ahol ilyen szép nőket találni ott biztos hogy érdemes lenne ismerkedni.

De azóta több helyen mondták, hogy ott majdnem annyira nehéz barátnőt találni mint Magyarországon, mert ha nem vagyok zsidó vallású akkor nem is lehet ott ismerkedni, hiszen csak olyannal állnak szóba aki maga is zsidó. Ez igaz?

2023. jan. 19. 16:50
 1/5 Sunshinedoll ***** válasza:
75%
Többnyire igen, de láttam már ellenpéldát, gondolom attól is függ, mennyire konzervatív a család. Úgy tudom, férfiakra pl. jellemzőbb a más vallásúakkal való házasodás, a zsidó nőkre kevésbé. A judaizmust felvenni sem olyan könnyű mint pl. az iszlámot.
2023. jan. 19. 16:58
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként pont nem rég valamilyen törvényről is olvastam már konkrétan, hogy be akarnak vezetni egy ilyet, hogy a törvény is tiltsa pl. az arab férfiakat a zsidó lányokkal való szextől/házasságtól.
2023. jan. 19. 17:00
 3/5 meszike91 ***** válasza:
74%
Ez legfeljebb az ortodox zsidókra igaz, de ők kevesen vannak Izraelben is.
2023. jan. 19. 17:59
 4/5 anonim ***** válasza:
75%

3. Most pont arról olvasni, hogy az ortodox zsidók majd lassan egyre többen lesznek, mert "túlszülik" a nem ortodoxokat és a következő generációkban egyre több lesz az ortodox zsidó már emiatt.

Pl. a legutóbbi választásokon már látszik, hogy egyre több szavazatot kap az izraeli szélsőjobboldal, mert szépen lassan egyre növekszik az ortodoxok aránya a magasabb születések miatt.

2023. jan. 19. 18:24
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

"Igaz az hogy Izraelben nem jöhet össze az ember lányokkal, ha nem zsidó vallású?"

Marhaság.

Más kérdés, hogy, mint bármelyik vallás esetében, a nayon vallásosak lehetõleg nem sexelnek, házasodnak más vallásúval.

Igaz, hogy százalékosan nõ az ultraortodoxok aránya, de azzal együt sincsenek olyan sokan.

2023. jan. 20. 15:17

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!