Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehetséges ez? Miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehetséges ez? Miért számít ennyit a múlt?

Figyelt kérdés

Nekem azt mondják az emberek, hogy ha 30 éves koromig nem volt komoly kapcsolatom akkor utána már nem is lesz (féléves volt a legtöbb).

Majd mikor azt mondom, hogy ha nincs gyerekem és jól nézek ki van munkám ez elégnek kéne hogy legyen. Erre a válasz: hogy az sem baj ha van másik házasságból gyerek, de az rosszabb hogy nem volt még hosszú kapcsolatom.

Oké tegyük fel elfogaom.

De mégis az hogy lehet hogy kezek és lábak nélküli embereknek, meg parasportolóknak van barátnőjük?

Nekem meg azt nézik az emberek, hogy mi volt a múltban nem pedig azt, hogy mi lehetne a jövőben. Egy egészséges emberrel azért lehetne normálisan tervezni. Se gyerek se házasság semmi negatívum...

30 F

2023. ápr. 7. 15:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
78%

Ez tipikus, 30 feletti embereknél jelentkező dilemma, én is tapasztalom, amikor most, 35 évesen visszakerültem a "piacra". Tipikusan a nyuszika és sapka esete, ha van rajta az a baj, ha nincs, akkor pedig az. Pár példa:

Alapelv: Aki ennyi idősen egyedülálló az biztos azért az, mert senkinek sem kellett (mert defektes).

- Ha elvált, nincs gyerek, akkor biztos azért, mert csak szórakozott a nővel, vagy jól titkolta, hogy defektes, de végül a nő rájött a trükkre. Vagy egy kényelmes here és végül ezt unta meg a kezdetben naiv feleség.

- Ha elvált, van gyerek: akkor egy mocskos disznó, aki otthagyta a családját. Vagy megcsalta az asszonyt, aki kidobta. Bármi is volt, tuti, hogy megbízhatatlan.

- Ha nem volt házas, de előtte relatíve kevés, hosszú kapcsolata volt (mondjuk 3db 3-5 éves): biztos defektes, mert senkit sem tudott megtartani. És még tutyimutyi is, ennyi idősen több tapasztalat kellene...

- Ha nem volt házas, de sok kapcsolta volt: örök agglegény ösztönlény, aki csak kihasználja a nőket, megbízhatatlan. Ha jön egy csinibb, biztos dobni fogja a párját.

- Ha nem volt házas, előtte alig volt kapcsolata: egy darab x@r, biztos bűnronda és/vagy mentális beteg. Nem csoda, hogy soha senkinek nem kellett.

Szóval, nem a múlt számít, hanem a jelen (az, hogy 30 felett is egyedül vagy). A múlt csak kifogás...

35F

2023. ápr. 10. 13:29
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem mindig is jobban bejött ha nem volt 20 élete szerelme előttem a férfinak. Persze nem mindegy hogy nem is akart vagy csak nem viselte el senki. Most legutóbb nekem is rövid kapcsolatom volt ami a pasi miatt nem volt működőképes, és őt pl mindig megválassza ez a 10 hónap a kapcsolataiban, ugyhogy valoszinu nalunk vele volt a nagyobb gond mert nekem amugymeg előtte 4 éves kapcsolatom volt.
2023. ápr. 10. 20:31
 13/14 anonim ***** válasza:
Figyelj én nő vagyok. Most 43. Fiatalon úgy 20 éves koromig nem volt barátom. Olyan baratnozos típus voltam. Aztán olyanba szerettem bele akinél ez nem volt kölcsönös ,/plátói / En nőként voltam úgy, hogy 25 évesen még nem volt komoly kapcsolatom!!! Aztán valami változott. Más lettem. Volt , van kapcsolatom, gyerekeim is. Kb.30- tol élvezem igazán, hogy nő vagyok. Ne add fel.
2023. ápr. 11. 01:57
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Hosszú kapcsolat manapság? Ugyanmár nem divat az már :D

Plusz hozzátehetjük azt is h sokak összejönnek bárkivel csak h legyen vki.. vki meg elvan egyedül is ha úgy van..

Keress olyat akit kevésbé irányítanak az előítéletek.. közben meg képezd magad (önismeret, pszichológia stb)

2023. ápr. 11. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!