Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már a második nőtől kapom ezt meg. Tényleg ennyit számít a pénz?
Az elmúlt két hónapban már két lány is összefüggést talált a nőknél való sikerem, és az autóm között.
Ez tényleg ennyit számít? Ennyit hozzáad a rólam kialakított képhez? Én soha nem gondoltam volna, de így, hogy lányoktól hallottam, már elgondolkodtatott..
Vagy miért olyan spinékkel jössz össze, akik rá vannak fókuszálva a kocsidra?
Nekem akkor tűnne fel, hogy rossz az autó, ha rozsdás, rohadt, Frédi és Béni módra kell hajtani.
Hát, ha meglátják a kocsid, és az egy éppen szétesőben lévő, saras, rozsdás, madárkakilta autó, amiről mindenki tudja, hogy csak lefizetéssel ment át a műszakin, de amúgy ha ránézel, már a balesetet kockáztatod, ráadásul belül úgy néz ki, mint egy közepesen ápolt trágyadomb, akkor igen, lehet, hogy ez elég sok nőt kiábrándít.
Vagy ha téged csak a középhaladó golddigerek érdekelnek, akkor is lehet, hogy a kocsid az oka.
Ha a fenti kettő tényező nem áll fenn, akkor nem a kocsid az oka, hogy nincs nőd.
Szívesen.
Soha nem gondoltad volna....
Persze, azért kérdezted a lányokat szájukba adva az elvárt választ.
Tényleg számít, még ha nem is mondják ki tudat alatt vizsgálják az anyagi helyzeted. Semelyik nő nem akar csóróval lenni. Persze minden nőnek mást jelent a gazdag, ezért magához mérten keresi.
Persze hallhatjuk ezeket a csoda sztorikat, hogy szegény család és milyen boldogak, de ott az asszony titkon azért félre lépne egy gazdag csávóval.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!