Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Már a második nőtől kapom ezt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már a második nőtől kapom ezt meg. Tényleg ennyit számít a pénz?

Figyelt kérdés

Az elmúlt két hónapban már két lány is összefüggést talált a nőknél való sikerem, és az autóm között.

Ez tényleg ennyit számít? Ennyit hozzáad a rólam kialakított képhez? Én soha nem gondoltam volna, de így, hogy lányoktól hallottam, már elgondolkodtatott..

2021. nov. 29. 13:52
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Ilyen kocsim van (nem ez az enyém, csak hasonló): [link]

Egy cla mercedes, 1 éves. Ez a "jó, de semmi extra".

Nem a golddiggerek érdekelnek, soha nem gondoltam volna, hogy ez ennyire számít (legalábbis ebben a kategóriában).

Az egyik lány azt mondta, hogy biztos ragad rám a többi nő, ha ilyen autóval járok. A másik pedig azt, hogy azért nem volt még velem bunkó egy lány sem, és azért tapad rám egy-kettő, mert tetszik nekik "ami jár velem". Soha nem kérdeztem egyiket sem erről, és nem is jöttem össze velük.

2021. nov. 29. 15:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Nem is értem, pedig ez egy teljesen ok autó
2021. nov. 29. 15:36
 13/18 anonim ***** válasza:
0%
Elég amatőrök lehetnek, mert ez csak egy belépő szintű modell a prémium szegmensbe.
2021. nov. 29. 15:45
 14/18 anonim ***** válasza:

Kerdezo,nem lehet,h ugy talalkozol nokkel,h xy kavezo elott? Beultok x idore ,utana megbeszelitek ki meddig er ra es elkoszontok a kijaratnal.

Nem latja igy senki a kocsid. Semmi koze hozza masnak.

Egyebkent meg nem lehetne,h az arcodra koltesz penzt plasztikai sebeszeten,h szepfiu legyel? Meg fogaszatra mesz,ha nem szep a fogsorod? Lenyeg,h azt erd el,h Te magad legyel vonzo ne a veledjaro dolgok.

A kocsid alapjan telne ezekre szerintem. Gondold at.

N/38

2021. nov. 29. 16:52
 15/18 A kérdező kommentje:
#14: nincs baj a külsőmmel. Amikor tindereztem, akkor minden hétre jutott randipartner, pedig nem volt rajta egyik képen sem a kocsim.
2021. nov. 29. 17:04
 16/18 anonim ***** válasza:
71%

Ha két lány ezt mondta, az már olyan bizonyító erejű, hogy írhatsz belőle egy szociológia PhD-t. Megdönthetetlen érvelés.

Egy kérdésre kérlek válaszolj még: te amúgy nagyon hülye vagy?

2021. nov. 29. 17:15
 17/18 anonim ***** válasza:
Tudod, hogy a többségnek nagyon max egy lízinges Vitarája van, de inkább 20 éves Swift. Szóval ha erre a kocsira ezt kapod ez inkább a nőtől olyan "visszavágás" hogy jajj amúgy is sz_r a kocsid. Mint mikor a csaj topmodell , elutasít, te meg "kit érdekel, amúgy is buta". :D
2021. nov. 29. 18:08
 18/18 anonim ***** válasza:

A világ dolgainak 90%-a pénzért szerezhető meg. De ha gondolod szerezz valahonnan egy 2004-es Skoda Fabia-t. Nézd meg azzal mi lesz a reakció.

Ahogy egy barátnőm mondta a nők mindig jobb pasit akarnak mint amik ö maguk.

Bár nekem nincs kocsim és vezetni sem tudok a húgom egy AUDI A6-al jár.

Nyilván járhatna Lada Samara-val is, de mért tenné.

2021. nov. 29. 20:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!