Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy ilyen nőnek nincs önbizalma vagy miért jön össze ilyen férfival, vajon tényleg a humor ennyit számít?
Kolléganőm Bori a tegnapi céges vacsorán bemutatta az új pasiját. A pasi komolyan mint egy hajléktalan, ápolatlan szakáll haj és nagyon el volt hízva.
Na most kolléganőm egy nagyon vonzó csinos nő az egész munkahely rá van állva...
Mikor kérdeztük hogy mit szerettél meg menne, azt mondta humorát... Még mindig el vagyok képedve amit láttam
(ha valaki ezt a kérdést itt ezelőtt kitette volna tuti odaírtam volna hogy troll kérdés)
Borinak nem a külső az első.
Bori jófej.
Legyél te is Bori!
Az ember olyanok mellett szereti tölteni az életét, akivel jól érzi magát. A humor ehhez azt mondanám, hogy kulcsfontosságú, nagyban megkönnyíti a dolgot, mert ha meg tud nevettetni, akkor bizony hamarabb fogsz bele is szeretni. Az összes csajozós kézikönyvben ez az első, ha meg tudod nevettetni, akkor máris nyert ügyed van. Szóval igen, a humor ennyit számít.
Ja, meg a szex. Ha a kettő együtt működik, akkor mondhatni ellenállhatatlan a pasi, függetlenül attól, hogy néz ki. Csak nyilván munkahelyen nem fog a pasi szexuális kvalitásairól beszélni.
Tudod..
Megismersz valakit, csak úgy, semmi szexuális jellegű szándékkal.. hanem tényleg csak ismerkedtek.
Aztán egyszer csak azon kapod magad, hogy nagyon is vonzó személyisége van, felismered a belső értékeit.
Vélhetően Borival is ezt történt.
Ha teljesen őszinte akarok hozzád lenni, akkor azt kell mondjam, szerintem Bori jól gondolkodik, mert a külsőt ezerszer könnyebb megváltoztatni és karbantartani, mint a belső torzulásokat kijavítani és a személyiséget megmásítani.
Nem, nem leszek álszent, nyilván én magam is a külsőségek alapján találok vonzónak egy nőt, elsődlegesen! Azonban, ez csak a külső.. csak a letisztult testiség, semmi több. Valójában az érzelmekhez, úgymond a szerelemhez (jelentsen az bármit is) a külső egy másodlagos tényező, igenis a belső a fontos, ez már csak ilyen.. Pedig férfi vagyok és mondhatni nőcsábász, de szerelemből nem vonzódtam még olyan nőhöz akit csak felületesen ismertem volna.. az mind csak testiség volt, aki pedig a testi vágyra hiszi azt, hogy az maga a szerelem, annak csak azt kívánom, hogy egyszer próbáljon meg felülemelkedni a külsőségeken és ismerje meg a másik lényét, akkor majd megérti mi az a szerelem, és felismeri minek is van valódi értéke egy emberben.
Hát nagyjából ennyi:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!