Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a humorérzék változhat?
Figyelt kérdés
Nem közvetlenül társkereső kérdés, de régen nőket/lányokat is könnyen meg tudtam nevettetni. Simán hoztam egy standupos szintjét 23-25 évesen... ma 30 felett pedig úgy érzem, mintha "kinőttem volna". Persze komolyodik az ember, meg minden, de nem tudom, hogy ma is viccesnek találnának e. Haverokkal néha jókat nevetünk, de velük egy fingós poén is elég, szóval nem nagy humorérzék kell hozzá. Valahogy félek a befásulástól, hogy a mókuskerék, munka megöli a személyiség ezen részét. Más is érzi ezt?2019. aug. 3. 07:32
1/5 anonim válasza:
Hát az emberek változnak én is sok dolgot már nem tartok viccesnek amit régen annak tartottam. Igazából ezt el kell fogadni. Nem hinném,hogy a munka lenne az oka, kivéve, ha nem érzed magad ott jól.
2/5 anonim válasza:
Szerintem a humorérzéket nem veszíti el az ember, csak változik az is. Nem kell, hogy mindenkit szórakoztass, vagy egy randin a nő hülyére röhögje magát. Az állandó poénkodás néha még idegesítő is tud lenni. Elég, ha észreveszed a humort a komoly helyzetekben is. Ezt a képességedet biztosan nem veszítetted el, ha volt ilyen.
3/5 Noren1989 válasza:
Igen. Ezt én is észrevettem magamon. Màr nincs meg az a kényszer egyszerűen, hogy szórakoztassak, viccet meséljek. Ez szàmomra nem probléma, viszont ismerkedésnél jelent némi hàtrànyt.
4/5 anonim válasza:
Lehet, csak komolyodtál, és egy ilyen fingós akármi már nem polén - mint ahogy nem is az!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!