Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincs a 'normális'...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincs a 'normális' ertekrenddel rendelkező pasiknak önbizalma?

Figyelt kérdés
Normális értékrend: nem égeti egyszerre több végén a gyertyát, káros szenvedélyektol mentes, tud viselkedni, nem bunkó.. Ilyesmi..
2019. júl. 20. 14:43
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
86%
Tisztában vagy azzal, hogy amiket leírtál azok alap emberi normák? Az olyan ismerőseim akikekkel beszélni is szoktam 90%-ban tudják teljesíteni az alábbi feltételeket.
2019. júl. 20. 14:46
 2/14 anonim ***** válasza:
75%

Pedig szerintem ha valaki elhiszi magáról,hogy "normális" az önbizalmat ad!

Szerintem ilyen esetben, nem biztos hogy jól gondolja amit gondol.

3/14 anonim ***** válasza:
76%
Sok ilyen lánynak sincsen,mert félnek az elutasítástól,csalódástól,sérüléstől.
 4/14 anonim ***** válasza:
32%
Mert a kutyának sem kell ilyen férfi. Valszeg a hormonrendszer is olyan amilyen, tesztoszterontól túlfűtött férfi nem lesz olyan amilyet leirtal, az önbizalom meg nekik van megengedve.
2019. júl. 20. 14:47
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Az a pár példa, amit leírtál, teljesen illik rám. Sőt, elmondom, hogy családcentrikusnak is tartom magam, a munka számomra csak egy eszköz, hogy megteremtsem magamnak és talán majd a családomnak a megélhetést. A család a munka előtt szerepel az értékrendemben.

Hetente játok edzésre, így - bár nem nagyok egy kockshasú gyurma gyuri - a külsőm sem a "lefolyik a székről" fajta.

Hogy miért nincs önbizalmam? Mert túl sokszor kaptam meg a "legyünk csak barátok" lepattintást. Tudod, amikor a fül nem hall dícséretet, egy idő után a szív elveszíti a késztetést a próbálkozásra.

2019. júl. 20. 14:56
 6/14 anonim ***** válasza:
74%

Sok oka van. De ez nem csak önbizalom kérdése. Aki biztos a saját értékrendjében, és értéknek tart ilyen dolgokat, annak nem az önbizalom a gondja, hanem olyat találni nőben, aki ezt viszonozza. Magyarán aki ugyanígy gondolkodik. Ezért nem önbizalomhiány miatt nem kezdeményez, hanem azért mert a másikhoz nincs bizalma. Nem mindegy!

A másik ilyen dolog, hogy attól, hogy van egy szerethető ember "normális" értékrenddel, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy szimpatikusak egymásnak, és kölcsönös a dolog.

Az egyik nőnek a "normális" az, hogy menő, magas, jól keres, izmos. A másiknak hogy pl konzervatív, nem bunkó stb. És mindkét férfiban jelen lehet az, hogy úgy érzi nem lesz elég a másiknak, mert a nő (ahogy ezt szokták is időnként) unalmasnak fogja tartani.

2019. júl. 20. 14:56
 7/14 anonim ***** válasza:
35%
Bocsi a pár elütésért, kicsit nehéz telefonról úgy gépelni, hogy a tengerparton alig látom a kijelzőz!
2019. júl. 20. 14:58
 8/14 Noren1989 ***** válasza:
35%

Én is ilyen vagyok, mégis le bunkó faszoznak szakítás után.

Na jó, káros szenvedélyeim vannak, de mindig együtt slukkolunk az aktuális jelölttel.

2019. júl. 20. 15:00
 9/14 anonim ***** válasza:
Én normális értékrenddel rendelkezem, és van onbizalmam
2019. júl. 20. 15:28
 10/14 anonim ***** válasza:
Mert nem kellünk nektek nőknek, így nincs sikerélményünk, ami táplálná az önbizalmunkat.
2019. júl. 20. 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!