Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincs a 'normális' ertekrenddel rendelkező pasiknak önbizalma?
Pedig szerintem ha valaki elhiszi magáról,hogy "normális" az önbizalmat ad!
Szerintem ilyen esetben, nem biztos hogy jól gondolja amit gondol.
Az a pár példa, amit leírtál, teljesen illik rám. Sőt, elmondom, hogy családcentrikusnak is tartom magam, a munka számomra csak egy eszköz, hogy megteremtsem magamnak és talán majd a családomnak a megélhetést. A család a munka előtt szerepel az értékrendemben.
Hetente játok edzésre, így - bár nem nagyok egy kockshasú gyurma gyuri - a külsőm sem a "lefolyik a székről" fajta.
Hogy miért nincs önbizalmam? Mert túl sokszor kaptam meg a "legyünk csak barátok" lepattintást. Tudod, amikor a fül nem hall dícséretet, egy idő után a szív elveszíti a késztetést a próbálkozásra.
Sok oka van. De ez nem csak önbizalom kérdése. Aki biztos a saját értékrendjében, és értéknek tart ilyen dolgokat, annak nem az önbizalom a gondja, hanem olyat találni nőben, aki ezt viszonozza. Magyarán aki ugyanígy gondolkodik. Ezért nem önbizalomhiány miatt nem kezdeményez, hanem azért mert a másikhoz nincs bizalma. Nem mindegy!
A másik ilyen dolog, hogy attól, hogy van egy szerethető ember "normális" értékrenddel, még egyáltalán nem jelenti azt, hogy szimpatikusak egymásnak, és kölcsönös a dolog.
Az egyik nőnek a "normális" az, hogy menő, magas, jól keres, izmos. A másiknak hogy pl konzervatív, nem bunkó stb. És mindkét férfiban jelen lehet az, hogy úgy érzi nem lesz elég a másiknak, mert a nő (ahogy ezt szokták is időnként) unalmasnak fogja tartani.
Én is ilyen vagyok, mégis le bunkó faszoznak szakítás után.
Na jó, káros szenvedélyeim vannak, de mindig együtt slukkolunk az aktuális jelölttel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!