Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek miert hiszitek azt,hogy csak 2 féle nőknél sikeres pasi (chad) létezik?
Sokaknál látom ha itt chadekről van szó akkor 2 féle embere értik
-Kigyúrt kondizó izomagy
-Gazdag pénzes zsák
De nem értem miert csak ezekre ertik amikor szamtalan pelda van arra h 1 nem gazdag nem is annyira izmos pasi is sikeres a nőknél
Miert csak ebben a tipusban gondolkoznak?
Pf... egyik sem vonzó. Ne kigyúrt legyen, hanem sportos, jóképű, adjon a személyes higiéniára és ne forogjon az utcán más csajok után, mint a szélkakas.
Az incelek (és általában a legtöbb férfi) között tévképzet, hogy ha már pénze nincs, akkor kigyúrtnak kell lennie az illetőnek, akkor sikeres és vonzó (nem.)
Nekem nincs hiedelmem.
Semmi ilyet nem állítok, ez nem is így működik. Csak a személyiség számít, amiben ti nagyon el vagytok maradva, ami miatt én incel vagyok, ahogy te sem jössz össze egy hisztis 5 évessel, mert nem a te szinted, én sem jövök össze átlag emberrel, mert nekem az az önismereti "szint", illetve annak hiánya nem koherens velem.
12. Azért a kigyúrtság él b+, mert azon még egész könnyen lehet változtatni. Ha az arcod nem jóképű, azzal nem tudsz semmit sem kezdeni. (Ugyanez a magasság.) De a rossz szocializáción is nagyon nehéz, a legtöbb ember erejét meghaladó dolog az is.
Ezért mondjuk, hogy a legtöbb ember hogy milyen sikeres lesz a nőknél az leginkább olyan dolgokon múlik, amiket genetikailag örökölt vagy a szocializáció útján szívott magába gyerekkorában. Felnőttként már sokkal kevesebb mozgástér van a magadon való változtatáson ahhoz képest, hogy milyen nagy arányban számít ez mellett a genetikád és a kicsi kori dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!