Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Incelek miert hiszitek azt,hog...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Incelek miert hiszitek azt,hogy csak 2 féle nőknél sikeres pasi (chad) létezik?

Figyelt kérdés

Sokaknál látom ha itt chadekről van szó akkor 2 féle embere értik

-Kigyúrt kondizó izomagy

-Gazdag pénzes zsák

De nem értem miert csak ezekre ertik amikor szamtalan pelda van arra h 1 nem gazdag nem is annyira izmos pasi is sikeres a nőknél

Miert csak ebben a tipusban gondolkoznak?

2023. ápr. 6. 11:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
10. Itt mindenki incel, aki nem ért egyet 100%-osan a női állásponttal, nem tudtad?
2023. ápr. 9. 07:51
 12/15 anonim ***** válasza:
20%

Pf... egyik sem vonzó. Ne kigyúrt legyen, hanem sportos, jóképű, adjon a személyes higiéniára és ne forogjon az utcán más csajok után, mint a szélkakas.

Az incelek (és általában a legtöbb férfi) között tévképzet, hogy ha már pénze nincs, akkor kigyúrtnak kell lennie az illetőnek, akkor sikeres és vonzó (nem.)

2023. ápr. 9. 18:28
 13/15 anonim ***** válasza:
20%

Nekem nincs hiedelmem.

Semmi ilyet nem állítok, ez nem is így működik. Csak a személyiség számít, amiben ti nagyon el vagytok maradva, ami miatt én incel vagyok, ahogy te sem jössz össze egy hisztis 5 évessel, mert nem a te szinted, én sem jövök össze átlag emberrel, mert nekem az az önismereti "szint", illetve annak hiánya nem koherens velem.

2023. ápr. 9. 19:33
 14/15 anonim ***** válasza:
69%
Javarészt ilyeneké a vilàg. Biztos vannak olyan nőcsàbàszok akik nincsenek kigyúrva és nem gazdagok. Ritka az olyan
2023. ápr. 10. 07:24
 15/15 anonim ***** válasza:
37%

12. Azért a kigyúrtság él b+, mert azon még egész könnyen lehet változtatni. Ha az arcod nem jóképű, azzal nem tudsz semmit sem kezdeni. (Ugyanez a magasság.) De a rossz szocializáción is nagyon nehéz, a legtöbb ember erejét meghaladó dolog az is.

Ezért mondjuk, hogy a legtöbb ember hogy milyen sikeres lesz a nőknél az leginkább olyan dolgokon múlik, amiket genetikailag örökölt vagy a szocializáció útján szívott magába gyerekkorában. Felnőttként már sokkal kevesebb mozgástér van a magadon való változtatáson ahhoz képest, hogy milyen nagy arányban számít ez mellett a genetikád és a kicsi kori dolgok.

2023. ápr. 10. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!