Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Incelek miert hiszitek azt,hogy csak 2 féle nőknél sikeres pasi (chad) létezik?
Sokaknál látom ha itt chadekről van szó akkor 2 féle embere értik
-Kigyúrt kondizó izomagy
-Gazdag pénzes zsák
De nem értem miert csak ezekre ertik amikor szamtalan pelda van arra h 1 nem gazdag nem is annyira izmos pasi is sikeres a nőknél
Miert csak ebben a tipusban gondolkoznak?
Mert magyar nőknél ez 2 férfi tipus jön be.
"De nem értem miert csak ezekre ertik amikor szamtalan pelda van arra h 1 nem gazdag nem is annyira izmos pasi is sikeres a nőknél"
Ilyen csak külföldön létezik.
"Mert magyar nőknél ez 2 férfi tipus jön be."
Hát, akkor én vagy nem vagyok magyar, vagy nem vagyok nő, vagy a párom, akivel több mint 6 éve együtt vagyunk nem létezik. :))
Nem csak ez a két férfitípus jön be a nőknek. Alapja viszont van a feltételezéseiknek, mégpedig az, hogy ha megkérdezel egy olyan nőt, aki akkor éppen nincs párkapcsolatban, akkor az általa leírt ideális férfi sportos (nem kigyúrt!!!) és stabil egzisztenciával rendelkezik. Ez a kettő tuti hogy szerepelni fog a jellemzésben, vagy ha nem, akkor a nő nem mond igazat.
Viszont ez nem jelenti azt, hogy csak a sportoló, jóképű, milliárdos férfiak lennének nyerők. Ahogy mi is szép arcú, jó alakú, csendes, de mégis vagány nőt írunk le, ha az ideálunkat kérdezik, aztán nézd csak meg, hogy mennyi nő van kapcsolatban, akik ezeknek nem vagy csak alig felelnek meg. Egy dolog, hogy kinek mi az ideálja és egy másik, hogy ennek ellenére mást is tarthat vonzónak és összességében nem tulajdonságok kupacát látja a másikban, hanem az embert.
Nem "hisszük". Az élet ennél komplexebb. Csak mindannyiótok lusta elolvasni az Incel Wikipédiát, hogy meglássátok "szerintünk" is ennél többről szól a dolog.
Egyébként meg pont, hogy a szociális készségek és a neurotipikusság is fontos, csak erről szeretik azt hazudni, hogy könnyen fejleszthető. Miközben nem, mert nagyrészt a gyerekkori szocializáción alapul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!