Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hiszitek, h létezik igaz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hiszitek, h létezik igaz szerelem? És hogy talájam meg?

Figyelt kérdés
2009. júl. 16. 18:14
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
ha oda kerül a sor tudni fogod! ez nem egy kincs h veszel egy térképet és megkeresed! érezni fogod h ki az igazi
2009. júl. 16. 18:18
 2/10 anonim ***** válasza:
65%

szerintem van.

Türelemmel meglelheted. Ne keresd görcsösen, mert akkor elüldözöd az igazi szerelmet. Hagyd hogy magától jöjjön..

2009. júl. 16. 18:19
 3/10 anonim ***** válasza:
75%

Igen, hiszek benne, hogy létezik igaz szerelem. Remélem megtaláltam. Ezt mindenki érzi, hogy megtalálta-e vagy sem. Sok sikert.

L, 18

2009. júl. 16. 18:43
 4/10 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon relatív az hogy igaz szerelem, és majd ő megtalál téged.
2009. júl. 16. 18:43
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Igen. Pár hete talált rám.:)
2009. júl. 16. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:

Az igaz szerelmet nem könnyü megtalálni , és nem kevés idö mire megleled, de érdemes várni rá, érdemes keresni.

Mert van olyan, lehet hogy csak egyetlen egy egész életünkben. Elöbb vagy utobb rád talál majd és érezni fogod ... melyik az igazi és hogy mitöl is az..

2009. júl. 16. 19:27
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát én azt hitem meg találtam, de tévedtem:(:(:(:(:(:(:(:
2009. júl. 16. 19:36
 8/10 anonim ***** válasza:

Én is azt hittem h megtaláltam, és azóta már hányan b***tak át... én már kezdem elveszíteni a reményt...

18 L

2009. júl. 16. 20:37
 9/10 anonim ***** válasza:

Az igaz szerelem egy csodás dolog,testeden melegborzongás fut át,

ha csak a nevét kimondod,szememid könyben áznak,ha meglátod,

hangja akár a legszebb énekesmadáré cseng füledben.Érintése akár

a legfinomabb selyem,ha átölel,mintha testedet az övéhez tervezték

volna,beleolvatsz.Néha úgy érzed a szived szakad ketté mikor rá

gondolsz,de nagyon szereted és bármit megtennéll érte,ha kell akkor

meghalnál,csak hogy ő tovább élhessen..

2010. ápr. 6. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű:) Mert az igazi az valamiféle kép,a tökéletesség megtestesülése ami csak az elménkben van.Valamire vágynak az emberek,de a helyzet az,h mindig másra vágynak,mindig más kell. A legnagyobb szerelem is elmúlik 2-3 éven belül és utána valaki más kell majd.Férfiaknál ha qurvás akkor lehetne háziasabb,kedvesebb.Nőknél ha sármos vagány akkor lehetne egy kicsit szendébb,jószívű vagy nem is tudom milyen. Nők a kedves megértő pasit keresik fehér lovon de ilyen szerintem nem létezik vagy ha mégis a nő elöbb útóbb ráun a dologra és a macsó rosszfiú kell majd.Ha valamit megkapunk elöbb vagy utóbb nem értékeljük..
2010. ápr. 6. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!