Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha hivatást választom akkor nem lesz barátnőm, mennyire számít a jövedelem a nőknek?
Figyelt kérdés
Nagyon régóta egyedül vagyok lehet hogy nem ez a sikertelenség oka, de elég keveset keresek netto 260000 Ftot, mert hivatásomnak élek. Járványügyi szakember vagyok mindig érdekeltek a vírusok, járványok, de sajnos ez a szakma nem jár sok pénzzel. 38 vagyok így jó lenne egy komoly kapcsolat2023. ápr. 6. 11:12
1/6 A kérdező kommentje:
Saját ingatlan van..
2023. ápr. 6. 11:13
2/6 anonim válasza:
És ezért utasítottak el eddig a nők? Nem lehet, hogy más gond volt?
3/6 anonim válasza:
100%, hogy nem ezért utasítanak el.
4/6 anonim válasza:
Ha szerinted ez probléma, akkor hogy lehet családjuk a mentősöknek, tanároknak, ápolóknak, műszaki eladóknak, gyári munkásoknak, meg a nincstelen kisebbségieknek.
Elárulom neked, hogy itt Kelet- Magyarországon a nettó 260 ezer a nyelvtudást igénylő irodai munkák fizetése.
5/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy anyagi akadálya van. Nekem volt olyan pasim aki kifizettette velem a benzinpénzt, egy gombót fagyit, disco belépőt. Soha egy szelet csokit nem kaptam vagy egy szál virágot. Nem milliomos dolgok ezek. Apró figyelmesség ami hiányzik az emberekből.
6/6 anonim válasza:
És mivel volt ilyen jó pár az életemben, utoljára pár hónapja szakítottam egy olcsójánossal, azóta van egy kapcsolatom, ő az ellentétje. Megfogadtam hogy soha többet skóttal nem kezdek. Nem pénz kérdése h meghív egy kávéra, vagy hozott valami alapanyagot hogy főzzek vacsit magunknak. Ehhez nem kell milliomosnak lenni, de virágot is kaptam már tőle. Persze hogy azt a férfit választom aki meg akarja nyerni a szívemet apró figyelmességekkel. Miért kellene olyan aki jól keres vagy rosszul de sajnál tőlem egy üdítőt, sőt én várjam őt főtt étellel, ő meg nem áldoz rám 200 Ft ot sem egy szelet csokira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!