Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Családot szeretnék de ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot szeretnék de ennyi pénzből lehet?

Figyelt kérdés

- 260 ezret keresek.

- albérlet

- nincs kocsi

- nincs megtakarítás

- 35 eves vagyok

Szeretnék megismerni egy 24-32 közötti nőt. Aki szintén szeretne gyereket még ebben az életben. Ha hasonlóan keres akkor ugyan szűkösen, de együtt megtudnánk teremteni az alapokat.

#család #szegénység #jövedelem #Nincs diploma csak érettségi
2023. febr. 4. 07:41
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
76%
Felelősségteljesen nem lehet.
2023. febr. 4. 08:04
 2/44 anonim ***** válasza:
91%

35 évesen 24 évest? Sok sikert :D eszembe nem jutna 10+ évvel idősebb pasit választani, max akkor, ha aranyaso lennék, mert akkor egy idősebb gazdag pasi ideális lenne. De így…

Mennyi megy el a 260-bol albérletre ? 200 körül gondolom, és akkor meg nem ettél. A nyomorra egy értelmes no sem fog szülni.

2023. febr. 4. 08:18
 3/44 A kérdező kommentje:
70 ezer a bérleti díj.
2023. febr. 4. 08:23
 4/44 anonim ***** válasza:
80%

Vezessük le!

Ha ennyit keresel, (és a nő is mondjuk ennyit keres, mert nyilván olyan nő nem áll le veled, aki ennek a kétszeresét keresi) az 520 ezer ft, de ugye ő el fog menni GYED.re, tehát mindjart csak 440 ezer kettőtök bevétele.

Kiadások" Albi rezsivel: 200 ezer fix minusz / hó, marad 240 ezer!

+CSP+CSA kb 30000 Tehát, a szabadon felhasználhato összeg havonta: kb. 2️⃣8️⃣0️⃣ 0️⃣0️⃣0️⃣ HUF

Na ebből kéne fedezni:

Vizsgálatok, szülés: 500 000 alsóhangon! Ez

Tápszer majd, ha kell: 10000-20000

Babacuccok, minimum fél millio (és még meg sem született,

Terhesvitamin

Pelenka 20 000 /hó MINIMUM

Élemiszer, havi szinten 300 alatt nem áll meg, kettőtöké.

Ruha, minimum 20000 / hó. (Ez csak a babáé, a tieteket nem számoltam)

Gyógyszer ha kell, (antibiotikum lázcsulillapitok, babavitaminok: 10-20000

Autó fentartás, (ugye gyerekhez kell) 70000 /hó

Elég durva minuszban vagy

Ezeket miből szeretnéd finnaszirozni?

De a kérdés értelmetlen, normális nő, nem szül alvérletbe!

2023. febr. 4. 08:33
 5/44 anonim ***** válasza:
86%
Elkestel sajnos...az akit te keresel, a legkaposabb korosztaly. Esetleg egy duci szeretetre cagyo szegeny csajt felszedhetsz, de ahhoz is magabiztossag es nagy duma kell.
2023. febr. 4. 08:33
 6/44 anonim ***** válasza:
86%
Nézd, mások is vállaltak már gyereket semmi pénzből.... de mondjuk leginkább fiatalon, és azt sem tudták, mi a gumi. Én nem értem, miért nem lehet olyan szakmát választani, amivel kényelmesen meg lehet élni. Ha valaki annyira gyereket szeretne, ebben is cselekedhetne tudatosan. 35 évesen, egyik napról a másikra élve miért téged választana egy 24 éves fiatal nő gyerekszüléshez, aki most kezdi az életét??
2023. febr. 4. 08:34
 7/44 anonim ***** válasza:
87%

Egyreszt, gyanitom, egy egyszobás lakásert fizetsz ennyit, tehát, most másik lakás kéne, ugyanis, egy gyerekhez, minimum 1.5 szobás kell! MINIMUM! Tehát, eleve emelkedik az albérlet ára is! Rádasul, ha gyerekkel mesz, eleve tobbet kell fizezned. Én két lakást adok ki, ha valaki gyerekkel akar jönni, nekem oké, ha vállalja a közjegyzői díj kifizetesét, ami alsóhangon 60 ezer! Egyebként, köszönöm, van elég egyedülállo ejelentkező is.

Ugyanis, ha gyerekkel nem fizetsz, maskülönben, nem tudlak kirakni!

Előbb vegyel lakast, utána gondolkodj gyerekben!

2023. febr. 4. 08:37
 8/44 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat! Akkor gyerek felejtős.

Barátnőm lehetne így, vagy ahhoz is több fizetés kellene? Vagy menjek be a kórházba és kérjek egy altatást és majd köv életbe hátha jobb lesz?

2023. febr. 4. 08:43
 9/44 anonim ***** válasza:
89%
Itt nincs eutanázia.
2023. febr. 4. 08:49
 10/44 A kérdező kommentje:
Akkor felveszek egy idős ember maszkot, mert minden 60 felettit megölnek a kórházban aki nem adja titokban a pénzes borítékot. Valahogy biztos megölnének engem is.
2023. febr. 4. 08:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!