Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Családot szeretnék de ennyi pénzből lehet?
Figyelt kérdés
- 260 ezret keresek.
- albérlet
- nincs kocsi
- nincs megtakarítás
- 35 eves vagyok
Szeretnék megismerni egy 24-32 közötti nőt. Aki szintén szeretne gyereket még ebben az életben. Ha hasonlóan keres akkor ugyan szűkösen, de együtt megtudnánk teremteni az alapokat.
Ugy birom, amikor egyaltalan nem offenziv valaszokat torolnek😂😂
Miert nem ersz ra? Am mondok egy helyet, a Wise brutto 530-at fizet, nem netto, de kijon kb 330 netto korulre, es erettsegi kell es angoltudas🤷♀️ Mint ahogy a legtobb hasonlo ceghez. Ecolab, Adecco, Metlife stb.
Budapesten a 260 meg gyaszosabb, mintha videki lennel, itt gyari meloval is 300 felett keresel kb. A posta nyilvan a legszarabb lehetoseg.
2023. febr. 4. 10:11
32/44 A kérdező kommentje:
Én sem értem mikor csak úgy törölnek válaszokat!
Nekem borzalmas a nyelvérzékem. Kerülöm az összes szituációt ahol be kell vetni az angolom. Más ötlet ?
2023. febr. 4. 10:17
33/44 anonim válasza:
32
Netto 600, és érettsegim van. (Meg 4 nyelvtudasom)
Bármelyik SSC.ben megkereshetsz ennyit.
NINCS diplomám
2023. febr. 4. 10:18
34/44 anonim válasza:
Nincs borzalmas nyelverzek, csak keves gyakorlas. Angolt kb 4 honap alatt fel tudna barki huzni profi szintre, ha az alapok megvannak.
2023. febr. 4. 10:20
35/44 anonim válasza:
33
Milyen nyelveken beszélsz? Melyik cég ez? Érdekelne, négy nyelven beszélek én is :D
2023. febr. 4. 10:26
36/44 anonim válasza:
Tanulj nyelvet es menj ki kulfoldre, mas nem segit.
2023. febr. 4. 10:44
37/44 A kérdező kommentje:
Nem érdekel a nyelvismeret sajnos. A külföld sem. Pont ez miatt ott “bajlódni kéne” hogy megértsenek.
2023. febr. 4. 10:59
38/44 anonim válasza:
Ha nem akarsz változtatni, akkor szólj hozza a gondolathoz, hogy a szinteden keresgelj.
2023. febr. 4. 11:00
39/44 anonim válasza:
A szüleink, nagyszüleink generációjában nagyon sok olyan család volt, ahol 3-4 gyereket neveltek fel mai árakhoz viszonyítva hasonló keresetekből. Nyilván nem luxusban, de tisztességesen. Szóval lehet, az más kérdés, hogy a nők keveslik, mert ebből nem tudsz nekik drága ruhákat vagy tengerentúli nyaralást fizetni.
2023. febr. 4. 11:16
40/44 anonim válasza:
Eloszor is nagyszuleink idejeben meg a ferfiak is 25 evesen hazasodtak maximum nem 35 evesen. "csaladok" hazasodtak a fiatalokkal, igy huztak fel az ifju par hazat, mert meg akkor szivessegbol, kolcsonosseg alapon dolgoztak a kozossegben, nem volt tavkapcsolat es internet se hogy lasd az amerikaiak mennyivel jobban elnek. A regi idokben ha volt is megcsalas, nem dobbantott le a 40 eves ferj egy 20 eves szeretovel. Sot akorra azok a 20 eves lanyok is hazasok voltak. Nagyon ne hasonlitsuk mar ossze a ket kort. Ami akkor volt, elmult. Ma mar mas a helyzet es ebbol kell kihozni amit lehet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!