Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Családot szeretnék de ennyi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Családot szeretnék de ennyi pénzből lehet?

Figyelt kérdés

- 260 ezret keresek.

- albérlet

- nincs kocsi

- nincs megtakarítás

- 35 eves vagyok

Szeretnék megismerni egy 24-32 közötti nőt. Aki szintén szeretne gyereket még ebben az életben. Ha hasonlóan keres akkor ugyan szűkösen, de együtt megtudnánk teremteni az alapokat.

#család #szegénység #jövedelem #Nincs diploma csak érettségi
2023. febr. 4. 07:41
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
41%

#4 nem vagy normális. 300e élelmiszerre 2 főnek, meg 20 e ruhákra havonta?

Fél milla babacuccra? What?

Ilyen hozzáállással a világ össze pénzét is el lehet költeni.

2023. febr. 4. 09:12
 22/44 A kérdező kommentje:

20

Szó nem volt arról milyen nőket keresek! Szerinted ha gyereket szeretnèk akkor zavarna ha “feleség” (mondjuk) nagy hasú a terhesség miatt? Egyatalan honnan jött a feltételezés hogy én milyen nőt keresek?

És már írtam 35 éves vagyok ! Nem 40! Normális testalkattal!!! Még is miért lenne a szintem egy duci hölgy?

2023. febr. 4. 09:14
 23/44 anonim ***** válasza:
87%
Én a te helyedben most nem a gyerekre és családra, hanem a képzésekre, fejlődésre fektetném a hangsúlyt. Tanulnod kellene valamit, hogy ne 260-at keressél. Ez miért nem jutott eszedbe eddig?
2023. febr. 4. 09:20
 24/44 anonim ***** válasza:
84%

"Még is miért lenne a szintem egy duci hölgy?"

Hagyd kérdező. Itt a gyakorin fix idea, hogy a 40-es,kövér nőknek kötelező beérni minden selejtes pasassal, csak azért, mert már nem 20 évesek, meg a testük sem a vékony, átlagos kategória.

2023. febr. 4. 09:20
 25/44 anonim ***** válasza:
3%
Miért lenne a szinted egy huszonéves no ? Miért nem jó a korosztalyodbeli? Egyáltalán minek neked gyerek? Csak azért, hogy legyen ? Mert társadalmi hagyomány?
2023. febr. 4. 09:29
 26/44 A kérdező kommentje:

25

Talán mert egy 35 éves nő már veszélyeztetett korban lenne a gyerekvállaláshoz? 30 alatti nőknek nagyobb esély van egy egészséges gyereket világra hozni.

Véletlen se azért amire te gondolsz. Amikor 25 éves voltam se vonzódtam mondjuk a 20 év alatti lanyokhoz.

2023. febr. 4. 09:33
 27/44 anonim ***** válasza:
84%

35 évesen nem hatvan, hogy veszélyeztetett korban legyen. 30 évesen is lehet gyerek, ha mondjuk 2-3 évig ismerkedtek.

Nem ismerek olyan buszon éves not, aki babazni szeretne már.

24N

2023. febr. 4. 09:36
 28/44 anonim ***** válasza:
66%

27

Én igen, de mind hozzáment egy jólmenő vallalkozóhoz, aki megteremtette abgyerekhez szukseges felteteleket! Te ezt nem tudod biztositani. Akkor miért lenne veled egy huszonéves nő!?

Egyszerüen nem ertem, hogy az ilyen autó nélküli, csóró férfiaknak, hogy fordul meg a fejükben, hogy nekik majd lesz vékony, fiatal, csinos nőjük.

2023. febr. 4. 09:52
 29/44 A kérdező kommentje:

30

Mit? Nem érek rá! Szakmunkásom és érettségim van. Budapesten élek és éveken át kerestem munkahelyet ami ezzel a végzettséggel többet fizet. Nincs! Vagy mondjatok egyet ahol diploma nélkül adnak 500 ezret es már megyek is!! De már a 350 re is mennék!

2023. febr. 4. 10:07
 30/44 anonim ***** válasza:
100%

12-es jót mond. Lehetséges.

"Szeretnék megismerni egy 24-32 közötti nőt, aki szintén szeretne gyereket."

Ezt írd a párkereső profilodba.

Vagy ismerkedj élőben.

2023. febr. 4. 10:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!