Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi az elfogadható férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi az elfogadható férfi havi jövedelem a nők szerint?

Figyelt kérdés

Amire azt mondjàk nem egy ambíció nélküli buta egyszerűmelós az ember?

Az olyan hivatások ami ember életet ment pl tűzoltó vagy mentős ? Az kivételt élvez? Mert ott is keveset fizetnek de az hasznos munka? Vagy a tanár ? Mert annak sokat kellett tanulni és diploma alap.

2023. márc. 30. 11:33
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
91%
Jól látod, az ambició és intelligencia nincs összefüggésben a keresettel.
2023. márc. 30. 11:36
 2/30 anonim ***** válasza:
85%

Ne a gyakoris agyhalott világból indulj ki kérdező. A valóságban nincsenek ilyen "elvárások", legalábbis én még soha nem találkoztam olyannal, hogy bárki is elvárta volna minimum X fizetést bárkitől is.

Nyilván szétmehetnek pénzügyi dolgokon, anyagi nehézségek miatt kapcsolatok, de az már inkább a családalapítás fázisában vagy pont akkor jön elő amikor már megvan a gyerek (vagy gyerekek).

2023. márc. 30. 11:43
 3/30 anonim ***** válasza:
83%

Volt egy kollégám bérszámfejtő volt 14 évig.

Nagyon megunta.

Elment asztalosnak és ácsnak.

Havi 1 milliókat keres, én mellékállásban dolgozok néha nála.

2023. márc. 30. 11:44
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy valaki ambíció nélküli, buta és egyszerű-e, legkevésbé sem a jövedelmen múlik, de még csak nem is a végzettségen. Az ilyen kérdéseknél mindig arra gondolok, hogy ezt sokan úgy gondolják, hogy tök mindegy, milyen vagyok személyiségre, ha egyszer lett egy diplomám, vagy keresek nettó 600-at, akkor onnantól tapadni fognak rám a nők. Nem, nem így van.

Ugyanis a jó fizetés és a magasabb iskolai végzettség nem oka annak, hogy ezek a férfiak könnyebben találnak társat maguknak, hanem ugyanúgy egy következmény. Mégpedig annak a következménye, hogy ambíciózus, és a legkevésbé sem buta vagy egyszerű.

2023. márc. 30. 11:45
 5/30 anonim ***** válasza:
90%
Itt sokan el vannak tájolva. Az èn párom kint dolgozott külföldön ott jól keresett. De a távolság miatt hazajött. A fele összeget nem kapja keg itthon. De velem van, ès ez mindennèl fontosabb. Nekem többet èr, hogy minden este mellettem fekszik le, ès nem kell heteket nèlküle töltenem.
2023. márc. 30. 11:45
 6/30 anonim ***** válasza:
0%
Látom összeget senki nem írt. Én meg nem fogok, mert faszi vagyok.
2023. márc. 30. 11:47
 7/30 anonim ***** válasza:
89%

#3 vagyok.

Amúgy ezzel csak azt akarom mondani, hogy az intelligencia nincs minden esetben összefüggésben az adott munkával.

Amúgy szerintem 2 ember akik 2-en keresnek mondjuk 600-at ha nincs hitel, nagyon kényelmesen meg tudnak élni.

Mi a párommal kisebb családi házban élünk, hitel nincs, a havi teljes rezsi 140 e Ft.

650-et keresünk 2-en

És 200-at minden hónapban félre tudunk tenni.

És nagyon sok ismerősöm van ahol nem keresnek többet 300-nál és még is van csinos barátnőjük.

-----------------

amúgy valóban ne a gyakoriból indulj ki itt mindenki 500-1 milla között keres, és a nőknek 500 sem elég.

2023. márc. 30. 11:48
 8/30 anonim ***** válasza:
68%
Garantált bérminimum.
2023. márc. 30. 11:49
 9/30 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem 500 felett. Ebből már látszik, hogy nem a babérjain ült az elmúlt években, építi a karrierjét.
2023. márc. 30. 11:50
 10/30 anonim ***** válasza:
100%
Nekem inkább kene egy értelmes, tanult ember, aki keveset keres, mint egy ostoba, de jól kereső segédmunkás vagy vállalkozó.
2023. márc. 30. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!