Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elfogadható férfi havi jövedelem a nők szerint?
Amire azt mondjàk nem egy ambíció nélküli buta egyszerűmelós az ember?
Az olyan hivatások ami ember életet ment pl tűzoltó vagy mentős ? Az kivételt élvez? Mert ott is keveset fizetnek de az hasznos munka? Vagy a tanár ? Mert annak sokat kellett tanulni és diploma alap.
Ne a gyakoris agyhalott világból indulj ki kérdező. A valóságban nincsenek ilyen "elvárások", legalábbis én még soha nem találkoztam olyannal, hogy bárki is elvárta volna minimum X fizetést bárkitől is.
Nyilván szétmehetnek pénzügyi dolgokon, anyagi nehézségek miatt kapcsolatok, de az már inkább a családalapítás fázisában vagy pont akkor jön elő amikor már megvan a gyerek (vagy gyerekek).
Volt egy kollégám bérszámfejtő volt 14 évig.
Nagyon megunta.
Elment asztalosnak és ácsnak.
Havi 1 milliókat keres, én mellékállásban dolgozok néha nála.
Az, hogy valaki ambíció nélküli, buta és egyszerű-e, legkevésbé sem a jövedelmen múlik, de még csak nem is a végzettségen. Az ilyen kérdéseknél mindig arra gondolok, hogy ezt sokan úgy gondolják, hogy tök mindegy, milyen vagyok személyiségre, ha egyszer lett egy diplomám, vagy keresek nettó 600-at, akkor onnantól tapadni fognak rám a nők. Nem, nem így van.
Ugyanis a jó fizetés és a magasabb iskolai végzettség nem oka annak, hogy ezek a férfiak könnyebben találnak társat maguknak, hanem ugyanúgy egy következmény. Mégpedig annak a következménye, hogy ambíciózus, és a legkevésbé sem buta vagy egyszerű.
#3 vagyok.
Amúgy ezzel csak azt akarom mondani, hogy az intelligencia nincs minden esetben összefüggésben az adott munkával.
Amúgy szerintem 2 ember akik 2-en keresnek mondjuk 600-at ha nincs hitel, nagyon kényelmesen meg tudnak élni.
Mi a párommal kisebb családi házban élünk, hitel nincs, a havi teljes rezsi 140 e Ft.
650-et keresünk 2-en
És 200-at minden hónapban félre tudunk tenni.
És nagyon sok ismerősöm van ahol nem keresnek többet 300-nál és még is van csinos barátnőjük.
-----------------
amúgy valóban ne a gyakoriból indulj ki itt mindenki 500-1 milla között keres, és a nőknek 500 sem elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!