Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi az elfogadható férfi havi jövedelem a nők szerint?
Amire azt mondjàk nem egy ambíció nélküli buta egyszerűmelós az ember?
Az olyan hivatások ami ember életet ment pl tűzoltó vagy mentős ? Az kivételt élvez? Mert ott is keveset fizetnek de az hasznos munka? Vagy a tanár ? Mert annak sokat kellett tanulni és diploma alap.
#20 Nem tudom, van államtitkár ismerősöm, ő tuti többet dolgozik mint én. Ráadásul heti szinten jár kapcsolatokat építeni, nekem ez nem kellene.
Az ismerősöm, az öt napos apaszabit nem tudta kivenni, mert berángatták jogszabályt írni (pont egy ilyen jogszabályátírás kellős közepén szült a felesége), azóta van bébiszitter, mert apunak annyira nem volt ideje a gyerekre, hogy anyuka kb. 24 órában otthon volt a gyerekkel egyedül.
Na nekem ilyen férj nem kéne.
Számszerűsíteni nem tudom. Éljen meg, ne kelljen pl. tőlem kölcsön kérnie. Én elég trehány vagyok, szóval úgy vagyok vele, hogy ha nekem sikerük beosztani, akkor a másiknak is sikerüljön már. :D
Mondjuk olyan nagy vágyaim nincsenek az életben, elég, ha van mit főzzek, telik gázolajra, hobbira, meg néha eljárunk pl. moziba vagy sütizni, vagy a haverokkal sörözni. Nagyobb nyaralásra se vágyom, ha idén sikerülne pár hétvégén elugrani pl.valamelyik nagyobb tóra, vagy megnézni egy várat, vagy kirándulni valamelyik nemzeti parkban azzal nagyon elégedett lennék. Mivel éltem jobb anyagi helyzetben boldogtalanul, így érthető, hogy nem tartom ezt annyira fontosnak, illetve ha valaki túl sok pénzt “csinál”, az gyanús és ellenérzést kelt bennem.
De egyébként tényleg mit számít a havi jövedelem, mitő lmérvadó bármiben is? Sokan felsoroltak itt rengeteg szükséges, fontos szakmát (ápoló, tanár, mentős, tűzoltó) akik rettentő módon alulfizetettek. Ez rendben is van, de attól még, hogy valaki jól keres lehet szar ember és ugyanúgy lehet, hogy semmije sincs.
Volt anno a cégnél ahol dolgozom egy kereskedelmi igazgató, gondolom nem 2 ft-ért ült ott már akkor sem, mégis a saját beosztottjaitól lopkodott. Konkrétan kivette a pénztárcájukból a pénzt, úgy bukott le, hogy egy idő után ez feltűnt a dolgozóknak akik felírták a bankjegyek sorszámát ami náluk volt, minden nap.
Milliós fizetéssel is lehet valaki tökig eladósodva és élhet olyan nagy lábon, hogy nem tudja magát finanszírozni, illetve alacsonyabb bérből is lehet jól gazdálkodni.
Az utóbbi ráadásul megtanulja értékelni a pénzt és a munkát és igyekszik majd jól befektetni, nem elherdálni a keresetét.
"Látom összeget senki nem írt."
Párommal akkor is összejöttem volna, hogyha akkor átmenetileg munkanélküli lett volna.
De ismerek olyat, aki 1 millió feletti fizetéssel sem kéne.
Nem ilyen faék egyszerűségű ez a dolog, másfelől a fizetés és a megélhetés két külön dolog.
Nem számszerüsítés a lényeg szerintem/számomra, hanem az, hogy tudja fentartani a saját egzisztenciáját, hobbiját, amit kigondol magának, azt tudja elérni.
Nekem .egvan ez az anyagi függettlenségem, minimum ennyit várok el a férfitól is.
Egy ilyen párral lehet a közös jövőt tervezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!