Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő azt mondja a külsőmre hogy “jól nézel ki, de semmi extra” az mit jelent? Mi lenne extra?
Hát azért ez elég sértő..
Olyan "egynek elmegy" kategória.
ez kb azt jelenti hogy átlagosan jól nézel ki, de nem olyan aki után megfordulnánk, vagy aki után ha hozzánk szólnál akkor máris írnánk a legjobb barátnőnknek hogy milyne csudajópasi szólt hozzánk.
extra az lenne, ha extra jól néznél ki
Ez az extra nálam azt a vonást jelenti, ami felkelti a figyelmet, ami megragad. Gyakorlatilag ez az a vonás, ami miatt tetszik az arca.
Ez lehet egy csokibarna szempár, ami a gyengém. A legjobb barátnőmnek a kék szemű pasik jönnek be. De tetszett már kisfiús arc a csibészes mosolyával, nagyorrú pasi a szép hosszú hajával, férfias arc kopasz(odó) férfin, egy szép kéz zongorista ujjakkal, egy mackós pasi a dögös mélyhangjával meg a nevetésével, vagy vékony magas a kisfiús vigyorával. Mindenkinek más tetszik, de sokszor még egy embernek is elég nagy szórást mutat az ízlése.
#4:
De jó, nemcsak én nézem meg a kezeket. 😂😂
Nálam az ilyen annyit jelent, hogy bár látom, hogy jól néz ki, de nekem nem az esetem. Ami egyébként semmit nem jelent.
Konkrét példával illusztrálva: látom, hogy Brad Pitt jó pasi volt fiatalon, megfelelt a kor "szépségideáljának", de nekem soha nem jött be, hiányzik belőle az a valami, ami megfog. Más nyilván megtalálta benne ezt a bizonyos extrát, mert rengeteg női rajongója volt/van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!