Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek nálatok nagy előny ha egy férfi magas és izmos?
Figyelt kérdés
Kicsit jobban definiálva: Magas 185 cm +, izmos: nem természetellen izmos mint egy pro testépítő, de nagyobb az átlagnál, kocka hasa van, széles váll keskeny csípő, eresebb bőr.2022. aug. 4. 09:30
A kérdező szavazást indított:
Nagy előny
Kis plusz de nem túl meghatározó
Semleges
Hátrány
25 szavazat
1/10 anonim válasza:
Persze hogy előny, nem vagyok álszent. Nézni jó, a személyiség megint más
2/10 anonim válasza:
Nekem a kocka fej, természetesen nem izmos, széles csípő, keskeny váll, erősebb bőr jön be. Meg ha a de fini áll.
3/10 anonim válasza:
Ha amolyan edzotermi majom akkor nem elony.ha csak egészségesen izmos az tetszik
4/10 anonim válasza:
Edzőtermi bohóc 🤡 fajta nekem se tetszik! Inkább legyen csak magas és nagyon vékony.
5/10 anonim válasza:
Jól néz ki,de nem kéne,meg én se neki.
6/10 anonim válasza:
Jaj, nem, fúj, utáljuk a sportos testű pasikat, hát nem látod milyen szerencsétlenek a nők körében?
Na most ez komoly kérdés?
8/10 anonim válasza:
Pasik, nálatok előny, ha egy nő vékony és nagy a melle? Ez nagyjából ennyire hülye kérdés. Nyilván előny. Az más kérdés, hogy persze kapcsolathoz nem elég, de attól még az ember szívesebben ismerkedik valakivel a megadott paraméterek alapján, mint Danny DeVitoval.
9/10 anonim válasza:
#9 Nekem pl. vékony és kicsi mell jön be, a nagy semmiképp.
10/10 anonim válasza:
Ja h innen jött az ugyan ilyen bos kérdés is, mar ertem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!