Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amelyik férfinek nincs saját...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amelyik férfinek nincs saját lakás 30-35 évesen az nálatok kizárt lenne?

Figyelt kérdés
És 300 ezer körül keres. Vagyis sose lesz később se lakása önerőből. Esetleg ha lenne egy komoly kapcsolata, akkor a nővel együtt tudnának egyszer részletre lakást venni.
2023. ápr. 5. 07:27
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy mindenki el akarja tartatni magát egy ellenkező neművel! (Botlottam olyan férfiakba, akik tőlem vártak el dolgokat - anyagilag.) Persze, hogy nem örültem ennek.

Sajnos ez az oldal nem minden esetben alkalmas a társadalmi összefogásra. Ez nem az a Szívesség Közösség, amelyet egy közismert személy működtet.

Nagyon sokan nem tudnak diplomás családból indulni. Szülőket hibáztatni? Annak sincs a végtelenségig értelme.

Vigasztalni tudok másokat - ezt viszont nekem is meg kellett tanulnom, hogyan és miként.

Ismételten felajánlom a privát levelezés lehetőségét Kérdező. Nem mindig és mindenáron tud érvényesülni egymaga, legyen bármelyik nemhez tartozó a mai világban egy magyar állampolgár.

Tesvéred van? Unokatestvérek? Volt osztálytársak? Egykori tanárok? Régebbi munkatársak? Korábbi főnökség?

2023. ápr. 5. 08:27
 12/24 anonim ***** válasza:
100%

6-os egy Troll!

Több kérdésnél is irogatnak direkt férfiakat provokáló válaszokat!

2023. ápr. 5. 08:36
 13/24 A kérdező kommentje:

Az önkormányzati lakást a szüleim után most én bérlem. 55 ezer Ft/hó. Igazad van egy sima albérlettel bajban lennék.

Miről szeretnél privátban beszélni?

2023. ápr. 5. 08:37
 14/24 A kérdező kommentje:

Hiszek nektek hogy troll. De ennek mi értelme ha ő se sikeres a nőknél? “Direkt férfiakat provokáló válaszok” ?

2023. ápr. 5. 08:38
 15/24 anonim ***** válasza:
0%

Talán a húsvéti ünnepekkor tudok visszatérni. Most hétköznap van ügyeket kell elintéznem.

11-es válaszoló.

2023. ápr. 5. 08:40
 16/24 anonim ***** válasza:
64%
Kb. minden ismerősöm bérel, aki nem szülőktől kapott lakást, mégis van párkapcsolatuk (magamat is beleértve).
2023. ápr. 5. 08:46
 17/24 anonim ***** válasza:
64%
Nekem van saját lakásom mégsem érdeklem a nőket.... hmm lehet, hogy nem ezen múlik a dolog?
2023. ápr. 5. 08:48
 18/24 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Az emberek különbözőek. Kikkel kerülünk kapcsolatba. És maguk a férfiak élete is lehet más. Pl egyiknek sincs lakása, de a egyik nagyon jóképű , vagy sportos akármi. A másik meg nem az. Így az előbbi lakás nélkül is bevonz egy nőt a másik meg nem. Vagy az egyik egy gyári munkás a másik tanár. Ezért az utóbbi azoknak a nőknek nyerő lehet akik a iskolázottság alapján tartanak valakit érdemesnek. Az első versenyző meg ugye kiesik mert nincs egyetemi végzettsége.
2023. ápr. 5. 08:53
 19/24 anonim ***** válasza:
13%
#17 A saját lakás szükséges, de nem elégséges feltétel ahhoz, hogy érdekeld a nőket. Emellett jóképűnek és magasnak kell lenned, na és persze kell a jó kereset meg az autó is.
2023. ápr. 5. 09:50
 20/24 anonim ***** válasza:
7%
Érdekes a mi ismerősi körünkben van egy rakás átlagos meg csúnyácska férfi, akik "sima melósok" (ahogy azt itt némelyek emlegetni szokták), semmi extra fizuval, bérelt lakással és mégis mindnek van barátnője, soknak már felesége meg gyereke is. Jéé de érdekes...
2023. ápr. 5. 10:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!