Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik férfinek nincs saját lakás 30-35 évesen az nálatok kizárt lenne?
Szerintem egyáltalán nem biztos, hogy mindenki el akarja tartatni magát egy ellenkező neművel! (Botlottam olyan férfiakba, akik tőlem vártak el dolgokat - anyagilag.) Persze, hogy nem örültem ennek.
Sajnos ez az oldal nem minden esetben alkalmas a társadalmi összefogásra. Ez nem az a Szívesség Közösség, amelyet egy közismert személy működtet.
Nagyon sokan nem tudnak diplomás családból indulni. Szülőket hibáztatni? Annak sincs a végtelenségig értelme.
Vigasztalni tudok másokat - ezt viszont nekem is meg kellett tanulnom, hogyan és miként.
Ismételten felajánlom a privát levelezés lehetőségét Kérdező. Nem mindig és mindenáron tud érvényesülni egymaga, legyen bármelyik nemhez tartozó a mai világban egy magyar állampolgár.
Tesvéred van? Unokatestvérek? Volt osztálytársak? Egykori tanárok? Régebbi munkatársak? Korábbi főnökség?
6-os egy Troll!
Több kérdésnél is irogatnak direkt férfiakat provokáló válaszokat!
Az önkormányzati lakást a szüleim után most én bérlem. 55 ezer Ft/hó. Igazad van egy sima albérlettel bajban lennék.
Miről szeretnél privátban beszélni?
Hiszek nektek hogy troll. De ennek mi értelme ha ő se sikeres a nőknél? “Direkt férfiakat provokáló válaszok” ?
Talán a húsvéti ünnepekkor tudok visszatérni. Most hétköznap van ügyeket kell elintéznem.
11-es válaszoló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!