Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?

Figyelt kérdés
És az MI sorsolná össze a párokat a külső belső tulajdonságaik, sikerességük, stb. alapján. Akkor nem az lenne, hogy az átlagmancik is csak a top 20% pasival akarnak összejönni (hogy aztán nyivákoljanak, hogy dobták őket), és az alfa chadeknek is csak egy nőt dobna a gép, és nem mehetnének végig a fél kerület összes jónőjén.

2023. ápr. 4. 15:40
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/365 anonim ***** válasza:
51%
Lemaradt: 30/F kereken
2023. ápr. 7. 00:53
 72/365 anonim ***** válasza:
6%

"ők is ugyanolyanok lennének, ha tehetnék"

Vagyis basszuk el a parkapcsolati piaci viszonyokat, aminek a helyreallitasan dolgozunk?

38F incel

2023. ápr. 7. 03:00
 73/365 anonim ***** válasza:
78%

Hát persze, hiszen ők vannak a kuki másik végén, így persze, hogy az érdekük azt kívánná, amit mondasz. Én neked még el is hiszem, mert te valóban egy önmagadat felvállaló, önazonos incel vagy, akin látszik, hogy komolyan gondolja az elveit. Csak tudod, én személy szerint úgy érzem, sok incel csak megkeseredettségében incel, aki ha ki tudna jönni ebből a helyzetből, és lenne esélye olyanná válni, mint akiket egyszerre szidnak és bálványoznak (vagyis a sikeres férfiakat, avagy a párkapcsolatban lévőket), szerintem komoly esély lenne rá, hogyha egy incel nőknél sikeres férfivá válna, onnantól pont ugyanúgy cselekednének, mint amire vágytak egész életükben: "Chad" létre. Csak hadd ne használjam ezt a Chad szót, mert én ezt a szót azzal az értékrenddel azonosítom, amiket az imént leírtam ("rendkívül vonzó pasi, aki akkor szexel, amikor csak akar, váltogatja a nőket, stb." -> ez legfeljebb híres színészeknek, énekeseknek menne, átlagember biztosan nem szexel idegenekkel akkor, amikor csak kedve szottyan).

Amúgy találkoztam már jó pár ilyen kérdéssel is itt a Gyakorin, hogy azt kérdezték incelektől, hogy mit tennének, ha holnaptól Chaddé válhatnának. A többség azonnal rávágta, hogy minden jó nőt gerincre vágnának :)

Látod, ez itt a probléma, ez az egyik legnagyobb baj az incel közösséggel, hogy mivel a "nyomor", és (talán) a szégyenérzet tartja őket össze, ezért kb. mindenki menekülne a közösségből ha tehetné, nemhogy még egymás életét is keserítsék azzal, hogy interneten kívüli közösségekbe szerveződjenek. Nyilván senki se reklámozza szívesen a saját nyomorát, pláne nem ilyen jellegű nyomort, ami nők utáni vágyakozásról szól.

Ráadásul a Maslow-piramis több szintjén is lévő szükségletek hiányoznak az életükből:

1. szint - Fiziológiai szükséglet: szex, szerelem(?)(kémiai értelemben)

2. szint - Biztonsági szükséglet: biztonságérzet, amit a barátnő létének érzése adhat a mindennapokban

3. szint - Szeretet, valahova tartozás: egymást szerető pár (szeretni és szeretve lenni)

4. szint - Státusz, önbecsülés: egy barátnő növelheti az önbecsülést, és ha picit szélsőségesebb irányba is elmegyünk, egyesek szokták néha kérdezni (inkább állítani), hogy a barátnő manapság státuszszimbólum

5. szint - Önmegvalósítás: bizony azt is láttam már jó párszor leírva incelek részéről, hogy egy szerető barátnő ha lenne az életükben, akkor sokkal több mindent érhetnének el az életükben, mert szerintük a szép embereknek egyszerűen több jár az életben, így a munkában, karrierben is.

Láthatod, ezen emberek számára egy barátnő, vagy nőknél való sikeresség megtestesítheti a szükségleti hierarchia minden szintjét. Nagyon erős bennük a vágy, érezhető rajtuk a szenvedés a beteljesületlen vágyak miatt. Ezeknek az embereknek a jókora része ha tehetné, pikk-pakk elfelejtené azokat az elveket, amiket TE és néhány szintén hithű incel magáénak vall, és azon nyomban(!) átadnák magukat az ösztöneiknek, vágyaiknak. Efelől ne legyen kétséged. Úgy lennének vele, "rövid az élet, csak nekem legyen jó, a többiek oldják meg úgy, ahogy tudják!". Aki egész életében nem kaphatja meg azt, amire mindig is vágyott, az nem fog sokat teketóriázni holmi elveken, ha megadatik neki... de ez nem incel vonás, hanem emberi vonás, ha az ember ösztönös, hedonista oldala győz a racionális oldala felett.

Bocsánat, kicsit hosszú lett.

2023. ápr. 7. 06:26
 74/365 anonim ***** válasza:
3%

"A szabad akarat korlátozása részt párkapcsolati vonzatban értettem nyilvánvalóan, amit márpedig, ha fejre álltok sem fogtok tudni megváltoztatni. A párválasztás pont nem az a témakör, amibe bele kéne vagy egyáltalán bele lehet szólni és itt szó nincs kollektív motivációról, ez az adott egyénről és az ő magánéleti döntéseiről szól, semmi keresnivalója itt semmilyen törvénynek meg szabályozásnak. Hol érdekel engem, ha az inceleknek nem jön össze kapcsolat?! Attól én még nem fogok egyikkel se leállni (ahogy egyetlen olyan férfival sem, aki nem vonz) és erre senki nem kényszeríthet, ennyire egyszerű. Az ember magánéleti döntéseibe senkinek nincsen beleszólása az adott illetőt leszámítva és bazi rémisztő, hogy valakinek ezt sokadjára is el kell magyarázni."

De miért ne lehet beleszólni társadalmilag ha az kiegyenlítené az ember boldogság és elégedettség szintjét? Csak annyiról lenne szó, hogy kicsit korlátoznák a jelenleg monopolhelyzetben lévőket, kicsit elvennének tőlük és odaadnák azoknak akiknek semmi nincs. Jézus Krisztusunk sem tanított semmi mást, csak azt, hogy aki valamiben bővelkedik az ossza meg azokkal akiknek semmijük sincs. Csak aztán jott a lepra kapitalizmus meg liberalizmus és normalizálva lett az, hogy 2-3% mindent birtokol a többi meg kuncsorog egy kis alamizsnáért. De ez a rendszer se nem etikus se nem igazságos se nem fenntarható hosszú távon mert az elégedetlen rétegek előbb utóbb fellázadnak és leverik a piócákat.

2023. ápr. 7. 20:26
 75/365 anonim ***** válasza:
8%
Nyilván igazságosabb volna, ami külön vicces, hogy a párkereső oldalak, már ma is, ez alapján ajánlanak fel neked potenciális partnereket, hogy az AI kiválogatja azokat, akikkel hasonló az érdeklődésetek, életkorotok, fizikai távolság tb. szóval akik itt vinnyognak ellene, nos kicsit el vagytok késve, ez már most megy, csak nyilván nincs benne mindenki.
2023. ápr. 7. 20:31
 76/365 anonim ***** válasza:
3%
Igen de ezt olyan mód kellene, hogy az algoritmus ne nyomja feljebb a helyeseket mint teszi most, tehát aki több likeot kap annak a profilját több embernek bedobja aki meg többször húznak balra mint jobbra azt egyre kevesebbnek mutatja meg az AI. Tehát totális húspiacon ismerkedik mindenki, de továbbra is csak az inceleket vádoljuk be azzal, hogy húspiacként tekintenek az ismerkedésre.
2023. ápr. 7. 20:48
 77/365 anonim ***** válasza:
83%

72) "Vagyis basszuk el a parkapcsolati piaci viszonyokat, aminek a helyreallitasan dolgozunk?"

Mi van? Te mégis mit "dolgozol" bármin a témában úgy, hogy életedben nem volt közöd nőhöz? 😂 komolyan, a ti fejetekben mi zajlik?

2023. ápr. 7. 21:36
 78/365 anonim ***** válasza:
79%
Lol, álmodik a nyomor. :DD
2023. ápr. 8. 04:23
 79/365 anonim ***** válasza:
85%
Azt fogd fel, hogy a nők attól nem választanák a ronda, szerencsétlen pasikat, mert a legjobbak nem hozzáférhetőek. Már ma is sok nő inkább egyedül van, semhogy hozzátok hasonlóakkal legyen együtt. Ezen semmilyen algoritmus nem tud változtatni. A legtöbb nőnek a szex nem alapvető, a béna szex meg főleg nem. Szóval akárhogy is manipulálnád az adatokat, akkor sem kellenél senkinek.
2023. ápr. 8. 09:40
 80/365 anonim ***** válasza:
2%

79

De ezek a pasik nem rondák és szerencsétlenek csak rájuk húztátok ezt a bélyeget mert nem úgy néznek ki és viselkednek mint a chadek. Ezért női logikával érve biztosan alacsonyabb szinten vannak mint kockafejű Mr Szögletes Nagyszáj!

Én sem látom pld rondának magam de egy nő sem néz rám. És sok más hapsit sem látok rondának mégsem volt még semmit tapasztalatuk nőkkel mert levegőnek nézik őket mert nem úgy néznek ki mint Mr Szögletes.

Szóval ebből a rossz szokásból ki lehetne tanítani a nőket szerintem, elég fogékonyak új trendekre, divatokra. Pld Black Lives Matterre emlékezzünk, a tűntetéseken 70-80%- ban nők voltak. Nyilván szeretik a csoki pasikat azért.

De ha lenne egy kampány pld tojás fejű vagy pici állú férfiakért szerintem arra is rácuppanna nagyon sok nő.

2023. ápr. 8. 09:52
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!