Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igazságosabb lenne a sex market, ha a mesterséges inteligenciára bíznánk a párkapcsolatok menedzselését?
58
Vágyni vágyhattok. Meg van engedve.
"A Sex angolban nem csak a dugást jelenti, hanem a nemet is. sex market = nemek piaca"
Hagyd..... Muveletlen barmok ezek....
38F incel
54, nah, beindult a pökhendi maga sló hadművelet?
Arról prédikáltok, hogy az embereket okítani kéne és hogy ti birtokában vagytok a tudásnak... de ha kérdeznek, akkor ignoráljátok a kérdést és csak műveletlen barmoknak tituláljátok az embert.
Játszátok itt a meg nem értett zsenit, de valójában ezzel csak at palástoljátok, hogy ez a szerep nem tudásból, hanem egyszerű sértettségből, frusztráltságból táplálkozik.
38Fincel, te vagy az, aki a legtöbbet beszél arról, hogy változás kellene az emberek hozzáállásában, hogy a jelenlegi piac nem működik jól... de valódi indítványt te sem dobtál fel, hogy mi lenne a jó, pontosan milyenre is kellene változni. A többi incel meg még eddig sem jut, csak üresjáratban fröcsögnek.
Pampogsz, hogy "ez így nem jó" de semmi használhatót nem mondasz. Pont mint valami zsémbes öregember aki igazából csak azér tköt bele másokba, mert addig is figyel rá valaki és fontosnak érzi magát, de valójában lövése sincs az egészről.
Úgy tűnik mindneki hülye, csak te vagy helikopter. Egy pökhendi, üres szavakat durrogtató, céltalan helikopter.
"beindult a pökhendi maga sló hadművelet?"
Nem tehetek róla, hogy beégtetek a sex market félreértelmezésével.
Előre szólok hosszú lesz, de érdemes végigpörgetni, mert világosan kirajzolódik belőle sok incel gondolatvilága.
Én pontosan értem, miről beszél a 18-as és a 25-ös. Valóban van az inceleknek egy (nagy?) csoportja, akik számára a sikeres férfi kép egyenlő a nőket halomra dugó férfi képével (Chad). Másféle sikeresség, vagy éppen a személyiség figyelembe vétele, hogy vannak szép számmal olyan jó külsejű férfiak is, akik például érzelmesebb típusok, és inkább kapcsolatra vágynának, az már nem fér bele a világképbe. De sok incel szemében az ilyen pasi egyenlő a „béta balek” pasival, hiába jóképű és jó alkatú az az illető. Ha nem akar nőket halomra dugni, akkor csakis egy szerencsétlen lehet.
Hadd másoljam ide be egy ilyen típusú (nagyon elvadult) incellel való párbeszédemet, akinek nőknél sikeres férfiak példáját írtam le, de minden mondatomba belekötött, mert az általam leírtak nem passzoltak az incel fejben lévő sikeres férfi (Chad) képhez. Ez a párbeszéd világosan megmutatja, mennyire meddő a vita egy incellel, micsoda tévképzetek élnek a fejükben, és mennyire nem képesek elfogadni azokat a dolgokat, amik nem passzolnak az incel világképhez. Tisztelet a kivételnek, mert olyanok is vannak igenis!
De mielőtt leírom, szeretném tisztázni, én mit értek nőknél sikeres férfi alatt (szerintem ez a sikeresség két kategóriája):
1. Képes időnként vagy rendszeresen neki tetsző nőket hazavinni (rövidtávú viszonyra)
2. Képes kialakítani kapcsolatot vagy más viszonyt neki tetsző nőkkel (hosszabb távú viszonyra)
1.
Én: "Amíg szingli voltam 2 évig, csak társkeresőn ismerkedtem, mert egyszerűen nem éreztem magamban semmi motivációt, hogy diszkóban meg kocsmában szólítgassak le csajokat."
Ő: "2 év szingliség elég rossz lehet férfiként. Gondolom azért voltál szingli, mert nem találtál kapcsolatra alkalmas nőt(lehet senki se alkalmas). Egy Chad ilyen helyzetben vagy egyéjszakásozik, vagy ha nem akar szexelni, akkor önkéntesen a cölibátust választja (volcel lesz egy időre)."
2.
Én: "Bár jártam hétvégente kocsmákba, diszkókba, és hétről hétre ismételgettem barátaimnak, hogy "most szombaton tuti én is csajozni fogok!”, de 2 év alatt egyszer se mentem oda senkihez, csak társkeresőről ismerkedtem."
Ő: "Aha. Tehát nem volcel voltál. Szerettél volna szexelni, csak vagy nem volt rá lehetőséget, vagy nem volt elég motivációd rá".
3.
Én: "Másrészt azért nem mentem oda, mert úgy éreztem, bohócot csinálnék magamból, ha tenném magam ott a csajoknak."
Ő: "Ha elég jól nézel ki, a nő jön oda hozzád. Ha velem blackpilled incelként történt ilyen, veled Chadként minden második buliban történne" (aha, álmodik a nyomor :D)
4.
Én: "Viszont nálam működött a társkereső, de ott se az egyéjszakásokat kerestem."
Ő: "Nyilván nem, mivel az veled vagy szökőévente egyszer történik, ahogy velem, vagy még sose volt, mivel a lelked mélyén te is tudod, hogy simán szexre nem kellesz a nőknek. (így van, valóban nem kellek, mert világéletemben kapcsolatos (vagy másfajta hosszabb távú viszonyokban lévő) alkat voltam, ezekből viszont az átlagnál több volt)"
5.
Én: "Rólam ránézésre is ordít, hogy nem egyéjszakás típus vagyok"
Ő: "Tehát beismerted, hogy rólad ránézésre ordít, hogy max béta baleknek vagy jó, nagyon nem vagy Chad. (egy kva szóval se említettem semmilyen Chadet neki, nem tudom, ez honnan jött neki, vélhetően egybemossa a sikerességet az incel-fejben lévő Chad-képpel)"
5.
Én: "barátság extrákkal viszonyokban is voltam":
Ő: "Inkább barátság extrák nélkül viszony, leszámítva azt az egy -két alkalmat, amit utána megbánt a nő." (És ezt mibű számolta ki? :D)
6.
Én: "Nekem több barátom is van, akik képesek 1-2 hetente más nőt hazavinni, mégse ezt akarják, hanem párkapcsolatot akar mindkettő. Csak amikor nagyon "megvadultak", akkor viselkedtek így, hogy halmozták a kalandokat."
Ő: Ezt nehéz lehetett leírni röhögés nélkül. Csak amikor megvadult, azaz amikor szökőévente az incel barátaidnak is összejött valami nagy nehezen. (annyira incel az egyik barátom, hogy 1,5 hónap alatt csupán csak 9 nőt vitt haza tavaly nyáron, a másiknak meg „csak” kéthavonta jön össze, de persze ezt is jobban tudta nálam)
"De sok incel szemében az ilyen pasi egyenlő a „béta balek” pasival, hiába jóképű és jó alkatú az az illető. Ha nem akar nőket halomra dugni, akkor csakis egy szerencsétlen lehet"
A beta luzer az, aki 30 feletti es/vagy gyerekes novel jon ossze sok-sok ev szingliseg utan.
A batyamnak kb. 16 eves kora utan par honapos megszakitasokkal mindvegig volt kapcsolata (most mar jo ideje nincs, mert megzuhant az SMV-je), meghozza huszoneves, gyermektelen, kicsivel atlag feletti nokkel. Bar a Stacy-khez keves volt 171cm-rel.
Vagyis nem mondanam beta luzernek, csak a 171cm a szuk keresztmetszet nala.....
38F incel
Én is pont erre gondoltam a "kapcsolatos típus" alatt, 16-30 éves korom között nálam is ez volt (kivéve 2 évet a Covid idején), azzal a különbséggel, hogy nem volt mindegyik klasszikus párkapcsolat, több jellegű viszony is volt köztük. Épp ezért szoktam mindig úgy írni, hogy kapcsolat/viszony. De nálam már nem lesz több kör, a mostaniból már komolyabb elköteleződés lesz (szemben a korábbiakkal). Egyrészt korból kifolyólag, másrészt mert a megfelelő partnerrel lesz.
Köszönöm, hogy válaszoltál a kérdésemre, ezek szerint jól mondtam, nem minden incelnél az jelenti a sikert, hogy "alfa Chad, aki halomra dugja a nőket", illetve te legalább képes vagy tárgyilagos, indulatmentes válaszadásra. Végső soron úgyis az lesz a sikeres, aki megtalálja a számításait. Aki el akar köteleződni, és ehhez talál egy hozzá illő partnert, az sikeres. Aki ki akarja élni magát, mielőtt elköteleződik (ergo sok nőt akar megfektetni és sikerül is neki), az szintén sikeres, mert el tudja érni a célját. És így tovább. Én legalábbis így látom logikusnak a sikerről beszélni.
Sok incellel az a baj, hogy ezt a "Chad mintát" veszik alapul, ami a minél több nő megfektetésén alapul, és ők is ugyanolyanok lennének, ha tehetnék. Az egyes emberek személyisége alig-alig kerül szóba, túlságosan külső-alapon gondolkodnak, pedig egészen biztos vagyok benne, hogy sok incel nem is ronda külsőleg, csak magába szívta ezt a felfogást, amit fentebb és itt ecseteltem.
By the way: a 68-as válaszomban említett srác ráadásul nem is incel, hiszen ő maga írta le, hogy buliban tetszett meg már nőnek, a nő magától ment oda hozzá, szóval annyira biztosan nem lehet reménytelen helyzetben, mert ez azért kevés férfival történik meg (még akkor is, ha jóképű).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!