Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy délután nem voltam elérhető online, erre kaptam 5 üzenetet, a végén azzal, hogy akkor további jó keresgélést. Ez normális?
Nyilván délután mint sok más ember, én is dolgoztam, este nézem az üzeneteim a lánytól, sorrendben ezeket kaptam:
-remélem nemsokára elhívsz randizni, ugye várom már
-valami jó helyre elmehetnénk enni
-aztán küldött egy képet
-akartam valamit mondani de…mindegy
-figyelj ez nem fog működni további jó ismerkedést, remélem megtalálod a számításaid.
Mindezt 6 óra alatt, az alatt nem voltam elérhető egyáltalán.
Nem értem a chaten kéne élnem vagy mi?
Valakit annyira megihletett ez itt, hogy külön kérdést is szült erről:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
42-es, pont erre gondoltam én is.
Akinek az a kommunikáció, hogy óránként ír, hogy most ebédeltem, most elmegyek boltba, most megvakartam a fülem tövét, azzal köszönöm, nem akarnék ismerkedni.
Szerencsére nekem már nem is kell. De a két gyerekem, ha 10 év múlva ismerkedni kezdene, nagyon remélem, hogy nem csak ilyen, okostelefonjukba belebu..ult fiatalokkal fog találkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!