Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy délután nem voltam elérhető online, erre kaptam 5 üzenetet, a végén azzal, hogy akkor további jó keresgélést. Ez normális?
Nyilván délután mint sok más ember, én is dolgoztam, este nézem az üzeneteim a lánytól, sorrendben ezeket kaptam:
-remélem nemsokára elhívsz randizni, ugye várom már
-valami jó helyre elmehetnénk enni
-aztán küldött egy képet
-akartam valamit mondani de…mindegy
-figyelj ez nem fog működni további jó ismerkedést, remélem megtalálod a számításaid.
Mindezt 6 óra alatt, az alatt nem voltam elérhető egyáltalán.
Nem értem a chaten kéne élnem vagy mi?
Itt nem arról van szó, hogy 0-24 beszélni kell, meg ne legyen életed.
Nem kell egymás nyakán lógni, de én pl nem szeretem, ha már az ismerkedés elején nulla kommunikáció van. Ha munka miatt nem érünk rá, értelem szeruen találkozni sem tudunk rendesen.
Voltak olyan randi partnereim, akik baromi elfoglaltak voltak, dolgoztak, sportoltak, mellette más hobbit is űztek és érdekes módon mindegyik vissza tudott irni 1-2 órán belül, akar egy-egy szót, vagy mesélt, hogy most ezt meg azt fogja csinálni.
Hogyan alakuljon ki bármi is nulla kommunikációval?
Oké, a lány nem teljesen ép, valószínűleg nincs önbizalma és akaszkodo, de én most nem erről beszélek, hanem arról, hogy ha tényleg érdekel valaki, akkor sem tart 8 órán keresztül, hogy vissza írjak neki, ha a világ másik felén vagyok.
24N
Hat ha valaki naponta 9 óránként ír, az nem tartalmas kommunikáció. Nekem jól esik, ha bevonom a másikat a napomba vagy fordítva, tehát nem az van, hogy ne tudunk egymásról aznap semmit, hogy él e vagy hal.
Nem tudom, szerencsére nekem nem volt tapasztalatom ilyen nulla kommunikációs emberekkel, velük az ismerkedés egy örökkévalóság.
" Valahogy nehezen hiszem el, hogy valaki egyáltalán egy pillanatra sem néz a telefonjára munkaidő vagy szünet közben :D"
De, csak éppen lehet koncentrál, nem akar kizökkeni. Rohadt frusztráló a percenként csippanó telefon. Én napközben le is halkítom. Néha ránézek. Munkaügyben úgyis cseten keres mindenki.
Aki besértődik ezen, az mehet, ahova akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!