Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy délután nem voltam elérhet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy délután nem voltam elérhető online, erre kaptam 5 üzenetet, a végén azzal, hogy akkor további jó keresgélést. Ez normális?

Figyelt kérdés

Nyilván délután mint sok más ember, én is dolgoztam, este nézem az üzeneteim a lánytól, sorrendben ezeket kaptam:

-remélem nemsokára elhívsz randizni, ugye várom már

-valami jó helyre elmehetnénk enni

-aztán küldött egy képet

-akartam valamit mondani de…mindegy

-figyelj ez nem fog működni további jó ismerkedést, remélem megtalálod a számításaid.

Mindezt 6 óra alatt, az alatt nem voltam elérhető egyáltalán.

Nem értem a chaten kéne élnem vagy mi?

2023. ápr. 4. 10:58
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
83%

Én eleve dobnám azt az embert, akinek a telefonja uralja az életét. Pláne, ha tőlem is ezt akarná elvárni.

Meg egyébként is mennyire gondolta komolyan, hogy "remélem nemsokára elhívsz randizni", ha pár órával később már "figyelj ez nem fog működni további jó ismerkedést".

Emberileg egy nagy nulla.

2023. ápr. 4. 11:51
 22/44 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem a csaj azt gondolta hogy ghostingolod, de tenyleg tulzas amit lemuvelt.

Mentalisan vannak gondok nala.

2023. ápr. 4. 12:03
 23/44 anonim ***** válasza:
70%

Nem mondtam egy szóval sem, hogy a lány viselkedése okes vagy jogos.

Ugyanakkor rengeteg no tapasztalja azt, hogy aki egyből visszair, az komolyan erdeklodik, aki meg immel-ammal, azt hamar hagyjak, mert mindig kiderül, hogy valami nem stimmelt, nem kellett eléggé a pasinak.

Nem mondom azt, hogy ez mindig így van, de ha engem érdekel valaki, reggel munka előtt simán írok neki egy üzenetet, hogy este leszek elérhető.

Érdekes módon eddig kivétel nélkül minden srác!!! Megköszönte, hogy így tettem.

Szerintem ez teljesen belefér.

2023. ápr. 4. 12:07
 24/44 anonim ***** válasza:
82%

Nem normális. Én a középutat szeretem úgy ált. véve bárkivel messengeren (ne napok teljenek el, de lehessen fingani a másik nélkül is). Kérdező, tök mindegy, hogy dolgoztál, aludtál, programod volt, nincs magyarázkodnivalód pár óra nem válaszolás miatt. Ráadásul írt többet, az ilyenek 5 percet nem bírnak ki, ha épp csevegni akarnak.

17-es: Én nem viszem kakiláshoz a mobilt, sőt, ha elmegyek kirándulni, koncertre, akárhova, akkor se bújom non stop, hanem arra figyelek, akivel megyek, és amit csinálok épp. Pár óra távollétet a nettől meg nem kell bejelenteni, ennyit bírjon ki mindenki a másik nélkül.

2023. ápr. 4. 12:08
 25/44 anonim ***** válasza:
93%
Beteg a csaj. Meg azok akik azt várják hogy állqndoan rendelkezésre állj nekik.
2023. ápr. 4. 12:17
 26/44 anonim ***** válasza:
28%
Szerintem mindketten hibásak, ugyanakkor egyikük sem. Ez a mai netes társkeresések átka. Az egyik fél azt hiszi, ha nem írnak neki órákig, akkor ghostingolva vannak - mert sokan ezt csinálják, ergo bizalmatlan. A másik félnek teljesen normális, hogy nem tartja a seg..ben a mobilját, és tök természetesnek tartja, hogy ír, mikor ideje engedi, eszébe se jut, hogy gond lehet, és a hisztiző felet idegbetegnek tartja 7 ez is normális. Igen, a mai világban mindenki elvárja a másiktól, hogy online legyen, mert azért van a mobil. De ez nem így működik.
2023. ápr. 4. 12:27
 27/44 anonim ***** válasza:
83%
Jobb neked így hidd el.🙄
2023. ápr. 4. 12:34
 28/44 anonim ***** válasza:
20%
Nekem nem okoz problemat, hogy munka kozben irjak egy mondatot, magyarorszag nem a munka hoseirol meg a sztahanovi dicsosegre hajto emberekrol ismert. Van olyan, amikor nalam is eg a haz, olyankor annyit irok, hogy figyu, eg a haz, este vegzunk vele, utana kereslek. Mindezt kepes vagyok ugy kivitelezni, hogy az ujjam sem torik le tole. Mindezt pont azert csinalom igy, mert megtisztelem a masik felet azzal, hogy szamithat ram. HA pedig tenyleg olyan munkam lenne, amiben ekkora kotottseg lenne, peldaul mutos orvos lennek, akkor mar az elejen jeleznem, hogy nem feltetlenul fogok tudni valaszolni azonnal, ha epp bemosakodva kiramolom egy paciens belso szerveit. Ez kommunikacio kerdese. Ekkor pedig a masik el tudja donteni, hogy megfelel-e neki egy ilyen ember, akinek ennyire elfoglalt a munkajabol adodoan, vagy sem. Engedtessek meg, hogy ezt mindenki sajat maga dontse el. Az utolagos alsagos sirankozast, amit a kerdezo lemuvel, hogy nezd mit tortent, abban ot is hibasnak erzem. Majd a kovetkezo partnernel elore meghuzza a hatarait, hogy mi az, amibol o nem hajlando engedni, vagy tovabb jatssza ezt az almartirkodo aldozat szerepet.
2023. ápr. 4. 12:42
 29/44 anonim ***** válasza:
68%
Néhányan itt nagyon kemények. Még ha 8-9 óra válaszolni a másiknak is a munka mellett, mi van akkor? Szerintem ehhez már társfüggőnek kell lenni hogx valaki ilyeneken hisztizzen. Mi lenne veletek ha nem lenne Messenger?
2023. ápr. 4. 12:46
 30/44 anonim ***** válasza:
63%

28. Bizonyára a legtöbb ember vissza tud írni azonnal is munkában is ha nagyon sűrgös a dolog, de azért ez lássuk be nem az volt. Egy kezdetleges ismerkedésről volt szó, ahol azt hiszem az lett volna a normális ha a lány küld egy üzenetet, majd megvárja hogy a másik válaszoljon rá, tekintve hogy a kérdező abszolút de nem is volt online ez idő alatt a chaten, arra se gondolhatott az őrült nőszemélye, hogy már nem kiváncsi rá az emberünk.

Nekem viszonylag sok időm van chaten lenni, beszélgetni.

De sose viselkednék ilyen gyerekesen azért mert a másiknak van élete az online világon kívül is. 🤷‍♀️

2023. ápr. 4. 12:49
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!