Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogyan szúrta el élete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan szúrta el élete szerelmét,kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Mi lett a vége?
2023. ápr. 2. 22:50
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Simán csak nem tettem semmit. Amúgy se hiszem, hogy érdekeltem volna, de így ki se derült.

A vége: Külföldre költözött egy másik nővel.

2023. ápr. 2. 22:54
 2/14 anonim ***** válasza:
83%

Vettem egy házat.

Évekig nyomorogtunk albérletekben, gondoltam ha veszek egy házat örökségből, + kis hitellel, az majd javít az életszínvonalunkon... de városi tudatlan hülyeként beleugrottunk egy felújítandó vályogházba... pénzünk nem úgy gyűlt, mint szerettük volna, benne pedig mindig vokt egy félelem, hogy ez nem az ő háza srmmilyen formában... én ide vagyok láncolva a hitel miatt, a 4.átfagyoskodott telünkön bejelentette, hogy elköltözik.

Ha nem veszem meg ezt a kva házat, valószínűleg még mindig boldogan élnénk egy panel albérletben.

2023. ápr. 2. 23:48
 3/14 anonim ***** válasza:
76%
Detó ugyan az mint az egyes.
2023. ápr. 3. 00:10
 4/14 anonim ***** válasza:
87%

#3! Remélem, nem ugyanazzal az emberrel😂

2023. ápr. 3. 00:14
 5/14 anonim ***** válasza:
69%

Hármas vagyok!

Nem,nem ugyanazzal az emberek,szerintem bár nem ismerem az elsőt.

2023. ápr. 3. 00:18
 6/14 anonim ***** válasza:
79%

#5! Az #1 én vagyok. Én meg a te szerelmedet nem ismerem, ezért írtam, hogy remélem, nem azonos az enyémmel😁

2023. ápr. 3. 00:23
 7/14 anonim ***** válasza:
54%
Értettük, hogy értitek, de még 20szor leìrhatjátok.
2023. ápr. 3. 00:44
 8/14 anonim ***** válasza:
57%
Életed szerelmével nem fogod tudni elszurni a dolgot. Maximum csak az eddigi életed szerelmével.
2023. ápr. 3. 06:56
 9/14 anonim ***** válasza:
83%
2 évig udvaroltam aztán lelépett a legjobb haverommal. Azóta nem tartom magam egy Don Huannak.
2023. ápr. 3. 07:00
 10/14 anonim ***** válasza:
71%

Benne voltam egy kapcsolatban, ami akkor a tanulás miatt éppen távkapcsolat volt. Akivel voltam, nagyon ragaszkodott hozzám, nem tudtam volna elhagyni, attól féltem, kárt tenne magában.

Ezzel a másik lánnyal nagyon egy hullámhosszon voltunk, és tetszettem neki. Pár randi után látta, hogy nem lépek előrébb a dologban, így megbeszélés nélkül hanyagoltuk egymást.

A kapcsolatból házasság lett, majd gyerekek,évekkel utána válás. A mai napig azt hiszem, hogy jó páros lettünk volna azzal a másik lánnyal.

2023. ápr. 3. 09:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!