Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki hogyan szúrta el élete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki hogyan szúrta el élete szerelmét,kapcsolatát?

Figyelt kérdés
Mi lett a vége?
2023. ápr. 2. 22:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
Éretlen voltam, és nem tudtam értékelni az udvarlást.
2023. ápr. 3. 12:05
 12/14 anonim ***** válasza:
41%

Azt akartam, hogy élje át, tapasztalja meg azokat a csodákat, amiket én, így életem legnagyobb szerelmét, 2év kapcsolat után bármennyire is ellenállt, rávettem, hogy próbálja ki velem a marihuánát, majd később az LSD-t.

Nos nekem ezek voltak a csúcsok, de sajnos benne felébresztettem a kíváncsiságot és kitártam a kaput…

Ő pedig átment a kapun… ez már 20éves történet, néha látom őt, budapesten csövezik, hajléktalan, bárkit leszop, vagy bármit megtesz egy kis anyagért…

Emlékeimben ott él még az a hyönyörű kedves kis könyvmoly lányka akibe olyan szerelmes voltam, de sajnos tönkretettem :(

Sokan mondják, hogy nem az én hibám, ez az ő döntése volt, de én örökké magamat fogom okolni, azóta sem voltam szerelmes, azóta is a régi énjét kerestem minden nőben, de olyan nincs több.

2023. ápr. 3. 14:01
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha én nem lettemvolna, teljesen más életútja lett volna ;(
2023. ápr. 3. 14:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Hagytam, hogy a környezetem negatív hatásai kijöjjenek a viselkedésemen. Érthető módon nem bírta elviselni. Lassan 7,5 éve volt. Azóta se tudom elfelejteni, és nem is igazán töröm magamat egy kapcsolatért. Nem hiszem, hogy tudnék mégegyszer valakit úgy szeretni. 25F
2023. ápr. 3. 19:53
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!