Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az összes 25 feletti szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes 25 feletti szingli nő csúnya?

Figyelt kérdés

Legalábbis online ez a tapasztalatom. Szétnéztem társkeresőkön, fb-n, instán stb. Ha egy nő épphogy csak megüti az átlagos szintet, akkor vagy van párja, vagy egyedülálló, gyerekes anyuka. Az olyan nők, akik szabadok egytől-egyig szépséghibával rendelkeznek.

Itt egy példa: [link]

Ez a nő számomra átlagosan néz ki. Valaki szerint szép, valaki szerint csúnya. A lényeg, hogy én egy ilyen nővel (ha a személyiségünk passzol és jószívű, szeretni való ember) az életem is el tudnám képzelni. DE még az ilyen nők is foglaltak. Kivétel nélkül. Csak objektív csúf szingli nőket találni már.

2023. ápr. 2. 20:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
82%
26 éves vagyok,és még nem volt senkim.Minek párkapcsolat ostoba.aság egy párkapcsolat.
2023. ápr. 5. 00:19
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Az "átlagos" meg "szépséghibás" elég szubjektív jelzők. Nekem pl. sosem az insta-lányok tetszettek, Tinderen azonnal továbblapozom őket, az utcán észre se veszem. Ők nekem dögunalmasak, és utálom azt az egész felszínes, ostoba világot, amit már a kinézetük azonnal elárul róluk. Tudom, sok férfinek ezek a 10/10 -esek, az elérhetetlenek. Én egyes "szépséghibákba" totál bele tudok szeretni egy nőn. Szeretem a karakteres arcot, a nagy orrot, az egyedi külsőt, akkor is, ha az sok férfi számára ezek inkább hibák. Kimondottan vonz, ha egy nő furcsa, szokatlan kinézetű, és általában aki ilyen, annak a természete is eltér az átlagtól.
2023. ápr. 13. 11:08
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Annak, hogy egy nő szingli, két oka lehet:

1. Megvan egyedül

2. Túl nagyok az elvárásai

Egy "csúnya" nő is kapna pasit, ha picit lejjebb adná az igényeit.

2023. aug. 13. 15:06
 24/24 anonim ***** válasza:
Nem
2023. aug. 23. 21:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!