20 év feletti budapesti szingli lányok/nők, valakinek lenne kedve ismerkedni velem?
Figyelt kérdés
Tudom-tudom, a társkeresésre ott
van a Tinder, Badoo, Randivonal és társaik, de én mégis arra gondoltam, hogy kiírok ide egy ilyen kérdést, hátha szerencsém lesz és írni fog valaki. Én 30 éves vagyok egyébként. Bármiről szívesen beszélgetnék.
Ha lenne kedved az ismerkedéshez, légyszi írj privát üzenetet. :)
2023. febr. 12. 16:39
1/3 anonim válasza:
Szia. Ha nem mindenképp csak társkeresésre lennél nyitott, hanem barátkozás, beszégetés is szóba jöhet, írj nyugodtan :)
2023. febr. 12. 16:47
2/3 anonim válasza:
Bár nem vagyok nő, de ha gondolod lehetsz nyitott is.
2023. febr. 13. 14:11
3/3 anonim válasza:
Nekem lenne, csak nem írtál le semmit magadról a korodon és a lakhelyeden kívül. Így pedig nem tudom, hogy mi alapján kéne rádírnom :(
2023. febr. 19. 10:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!