Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az összes 25 feletti szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes 25 feletti szingli nő csúnya?

Figyelt kérdés

Legalábbis online ez a tapasztalatom. Szétnéztem társkeresőkön, fb-n, instán stb. Ha egy nő épphogy csak megüti az átlagos szintet, akkor vagy van párja, vagy egyedülálló, gyerekes anyuka. Az olyan nők, akik szabadok egytől-egyig szépséghibával rendelkeznek.

Itt egy példa: [link]

Ez a nő számomra átlagosan néz ki. Valaki szerint szép, valaki szerint csúnya. A lényeg, hogy én egy ilyen nővel (ha a személyiségünk passzol és jószívű, szeretni való ember) az életem is el tudnám képzelni. DE még az ilyen nők is foglaltak. Kivétel nélkül. Csak objektív csúf szingli nőket találni már.

2023. ápr. 2. 20:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
44%

Vagy csúnya vagy kibírhatatlan természetű.

A többi addigra elkel.

2023. ápr. 2. 22:53
 12/24 anonim ***** válasza:
6-os, ami írsz, a 80-90-es években tényleg így volt. Ahogy én látom, most fordítva.
2023. ápr. 2. 23:20
 13/24 anonim ***** válasza:
0%

De hat ok olaszok....

38F incel

2023. ápr. 2. 23:54
 14/24 anonim ***** válasza:

Én is azt tapasztalom és látom a környezetemben, amit előttem többen leírtak. Ha csak a külsőt nézzük, akkor az átlag középmezőny foglalt illetve az annál pár fokkal rosszabb és jobb kategória is, a két véglet a szingli. Az extra jó nő és az extraaa...előnytelen:)

Kivételek persze akadnak, de átlagban én is ezt tapasztalom.

2023. ápr. 3. 00:10
 15/24 anonim ***** válasza:
75%
Én ismerek 40 éves szinglit is, aki nagyon jól néz ki. Neki a fejében vannak bajok.
2023. ápr. 3. 08:52
 16/24 anonim ***** válasza:
69%

Kösz 😂😂😂😂😂!

27 éves vagyok és nincs senkim.

Most már tudom miért. 😂😂😂😂

2023. ápr. 3. 09:15
 17/24 anonim ***** válasza:
39%

"Az összes 25 feletti szingli nő csúnya?"

Nem.

Vannak szépek is.

Alapvetően nem a szépség mértéke határozza meg a szingliséget, hanem az, hogy mi van a fejében.

Én azt vettem észre, hogy amelyik nő nem kelt el, annál mind van valami difi a fejben vagy csak simán leszbi.

2023. ápr. 3. 09:20
 18/24 anonim ***** válasza:
100%
Igen, minden nő egytől egyig bányarém, jobb is, ha meghagyod őket másnak, köszi 😂
2023. ápr. 3. 11:16
 19/24 anonim ***** válasza:
11%
Sajnos a nőkön meglátszik ha nincsenek karbantartva...
2023. ápr. 4. 10:14
 20/24 A kérdező kommentje:
Akkor most mi van? Game over? Az átlagos nők foglaltak. A szépeknek én nem kellek, a szépséghibások meg nekem nem. Volt már csúnya barátnőm és mindenkitől azt hallottam vissza, hogy mennyire más szinten vagyunk és hogy jobbat is találhatnék. Mondjuk nem azért lett vége hanem a távolság miatt. Utólag jöttem rá, hogy hiába voltam szerelmes, de a szexuális vonzalom nem volt meg. Engem erkölcsös, jóhiszemű embernek tartanak az ismerőseim, barátaim. Már úgy vagyok vele, hogy beadom a derekam és kihasználom a tini lányok naivitását, hogy lehessen valakit szeretgetni. Csak az ítélkezzen, aki volt már ilyen helyzetben!
2023. ápr. 5. 00:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!