Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az összes 25 feletti szingli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az összes 25 feletti szingli nő csúnya?

Figyelt kérdés

Legalábbis online ez a tapasztalatom. Szétnéztem társkeresőkön, fb-n, instán stb. Ha egy nő épphogy csak megüti az átlagos szintet, akkor vagy van párja, vagy egyedülálló, gyerekes anyuka. Az olyan nők, akik szabadok egytől-egyig szépséghibával rendelkeznek.

Itt egy példa: [link]

Ez a nő számomra átlagosan néz ki. Valaki szerint szép, valaki szerint csúnya. A lényeg, hogy én egy ilyen nővel (ha a személyiségünk passzol és jószívű, szeretni való ember) az életem is el tudnám képzelni. DE még az ilyen nők is foglaltak. Kivétel nélkül. Csak objektív csúf szingli nőket találni már.

2023. ápr. 2. 20:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%
Na azért találni szép,csonos lányokat/nőket...csak esetleg nem keresnek párkapcsolatot!
2023. ápr. 2. 20:36
 2/24 anonim ***** válasza:
89%
Lehet, hogy nem akarnak olyan férfival élni, aki csak a külsejüket nézi, ennél többre tartják magukat. Alapvető probléma, hogy egy háromdimenziós, időben is változó embert egy kétdimenziós, statikus kép alapján akarsz megítélni. Ismerkedj a való életben, ne egy lapos képernyő előtt.
2023. ápr. 2. 20:47
 3/24 anonim válasza:
95%
Elég erősen általánosítasz. Azért mert te épp nem találtál magadnak való szingli nőt a "szétnézésed" közben, még nem azt jelenti, hogy nincs.
2023. ápr. 2. 20:48
 4/24 anonim ***** válasza:
92%
Nem feltétlenül van összefüggés
2023. ápr. 2. 20:58
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem, én 25 évesen is szép kövér szingli voltam! :D
2023. ápr. 2. 21:34
 6/24 anonim ***** válasza:
66%

Én pont úgy vettem észre hogy a csúnya lányok foglaltak.A csúnya lányoknak lesz előbb komoly párkapcsolatuk,gyerekük ők lesznek elsőnek házasok.A szép lányok meg egyedülállók vagy komolytalan párkapcsolatuk van.

A ronda lányoknak meg komoly párkapcsolatuk van vagy házasok,gyerekük van.

2023. ápr. 2. 21:37
 7/24 anonim ***** válasza:
88%
Nem ,biztos vannak szépek..az màr màskérdés hogy kivel àlnak szóba :D
2023. ápr. 2. 21:41
 8/24 anonim ***** válasza:
93%

Nekem a legszebb nő ismerőseim egytol-egyig szinglik es amennyire tudom, irtoznak az online ismerkedestol. (szepsegiparban dolgozom)

Van koztuk, aki nem is akar megallapodni, de olyan is, akinek pont a szep kulseje miatt nehez találni megfelelő partnert. Amennyire latom-miden sertes nelkul-, leginkább a kozepkategorias, atlagos vagy max átlagosan szep holgy ismerőseim állapodtak meg.

2023. ápr. 2. 21:46
 9/24 anonim ***** válasza:
89%
Nekem az előnytelen külsejű ismerőseim állapodnak meg elsőnek.
2023. ápr. 2. 21:51
 10/24 anonim ***** válasza:
100%
Vagy csúnya, vagy túlzottan válogatós.
2023. ápr. 2. 22:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!