Én vagyok egyedül 25 év feletti szingli nő, aki ráadásul még otthon lakik?
Tudom,hogy már korábban el kellett volna költöznöm, de az igazság az,hogy a koli után muszáj volt haza költöznöm.
Anyagi gondok miatt. A gond az ,hogy most sem jobb a helyzet de már nem bírok tovább a szüleimmel élni!
Ezt persze tetőzni,hogy még párom sincs.
Nem, más is van így ezzel.
Most jobb?
Nyilván nem a kérdésedre vársz választ. Ha panaszkodni akarsz, ez nem a legjobb hely erre.
Sokan vannak így, de mégis, ezt kizárólag magad vagy alkalmas megváltoztatni. Nem azonnal, fokozatosan, de hosszú távra kell gondolkodnod. A társkeresés sem egyszerű, azonban ma sokféle klub, lehetőség van ismerkedésre. Ugye sejted, hogy nem a szórakozóhelyekre gondolok.
Köszönöm.
Igen nem panaszkodni akartam csak ki írni magamból
"Ezt persze tetőzni,hogy még párom sincs"
Nem tetõzik az semmit. Egyedül néha könnyebb. Mármint én kijöttem külföldre és nem vagyok kapcsolatban, de tök jól elvagyok. Egyedül viszont nem tudnék lakni, nem engedhetem meg magamnak. Idegenekkel élek, albérletben így csak egy szobát kell fizetnem.
Szóval igen, egyedül nehezebb, de nem muszáj a kapcsolat, hogy önállósodj végre.
Javaslom keress társas albit, vagy vegyetek ki többen egy házat, megoszlanak a költségek.
27F
37 vagyok, férfi, és fél laki állapotban vagyok én is, azaz máshol dolgozom, élek, mint a szülők, de a hétvégén náluk vagyok:(.
Nyugi, tervezd meg a jövődet (először kis tervek, majd jöhet a többi), és váltsd valóra! Sikerülni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!