Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert valtozik meg a ferfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert valtozik meg a ferfiak hozzaallasan ha ezt elmondom?

Figyelt kérdés

Adott egy ismerkedes beszelgetunk mindenfelet. Es szobajon hogy ki milyen kapcsolatot szeretne.

Mindig oszinten elmondom h elsore azt szeretnem hogy legyunk egyutt, vagyis valaljunk fel hogy egy egy kapcsolat, legyen program, egyuttalvas (szex), alakuljon ki kotodes de nem akarok jelenleg osszekoltozni senkivel sem. De nem zarkozom el tole veglegesen. Viszont nem erzem azt h en most egy klasszik kapcsolatot akarok osszekoltozessel.

Erre vagy atmennek abba h akkor csak dugjunk. (Nem ez nekem keves) vagy lelepnek h komolytalan vagyok.

Hogy lehetne ezt ugy lekommunikalni felejuk h rendes normal kapcsolat de az osszecuccolas hanyagoljuk meg jo ideig? Hogy o legyen a parom de ne akarjon mindent azonnal? Lehetunk egyutt sokat de ne hagyja itt a gatyajat vagy a fogkefejet.

Tanacstalan vagyok. Mar 2eve kuzdok ezzel a problemaval. Korombeliekkel ismerkedek.

45N

2023. ápr. 2. 19:40
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

20.

Mint fentebb irtam elore erkezem es kifizetem a team kavem amot rendelek.

Mire odaerkezik mar ezen tulvagyok.

2023. ápr. 6. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!