Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert valtozik meg a ferfiak hozzaallasan ha ezt elmondom?
Adott egy ismerkedes beszelgetunk mindenfelet. Es szobajon hogy ki milyen kapcsolatot szeretne.
Mindig oszinten elmondom h elsore azt szeretnem hogy legyunk egyutt, vagyis valaljunk fel hogy egy egy kapcsolat, legyen program, egyuttalvas (szex), alakuljon ki kotodes de nem akarok jelenleg osszekoltozni senkivel sem. De nem zarkozom el tole veglegesen. Viszont nem erzem azt h en most egy klasszik kapcsolatot akarok osszekoltozessel.
Erre vagy atmennek abba h akkor csak dugjunk. (Nem ez nekem keves) vagy lelepnek h komolytalan vagyok.
Hogy lehetne ezt ugy lekommunikalni felejuk h rendes normal kapcsolat de az osszecuccolas hanyagoljuk meg jo ideig? Hogy o legyen a parom de ne akarjon mindent azonnal? Lehetunk egyutt sokat de ne hagyja itt a gatyajat vagy a fogkefejet.
Tanacstalan vagyok. Mar 2eve kuzdok ezzel a problemaval. Korombeliekkel ismerkedek.
45N
10 es
A legtobb igen, vagy sajat lakas/haz vagy alberlet.
Oke az alberletest meg ertem. Hiszen manapsag marha dtagak. De akinek sajat lakasa van raadaskeppen garzon mert h neki az eleg??
12 es
Eleg hatarozott elkepzelesem van mit szeretnek milyen kapcsolatot.
Lehet ez a baj? Vagy ahol elmondom leirom?
Volt h 2 randi utan lepet le az illeto.
13: És olyan különbség sincs, hogy te jobb helyen laksz vagy olyan helyen, ahova ő költözni szeretne?
Egyébként nem lennék meglepődve, körülöttem is voltak, akikben nem tetszett és ezért meg is szakítottam velük a kapcsolatot, hogy dicsekednek a nagy vagyonukkal, de meg nem hívnának, viszont kéretőznek, hogy én az övékénél szerényebb otthonomban lássam őket vendégül vacsorával... Ezek pótmamát keresnek.
Nem lehet, hogy hazudnak neked a körülményeikről?
Nem tudom hazudnak e vagy sem.
De nem is erdekes jellenleg.
Nem dicsekszem ha lehet az anyagi kerdeseket lezarom azzal h kosz van munkamegelek belole szamomra kellemesen es van hol laknom is ami nekem megfelelo. Ennel jobban nem tetek ki erre
16: Ez nem tudom, hogy jön ide. A férfi dicsekszik, ő a vagyonos, mégis engem akar lenyúlni. Legalábbis én adakozó tipussal még nem találkoztam.
Amikor találkoztok, meghívnak, fizetik a kóládat vagy valamit? Mert nekem azt se.
Hat az ugy van h alt elobb erkezem rendelek es fizetek is.
Fene se akarja h meg ezert is beszoljanak ha nem lesz semmi sem.
Ritka aki ki tudja fizetni.
Masodik randin mar engedem h egy teara kavera fagyira meghivjo.
Elvegre emancipacio van vagy mi ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!