Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert valtozik meg a ferfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert valtozik meg a ferfiak hozzaallasan ha ezt elmondom?

Figyelt kérdés

Adott egy ismerkedes beszelgetunk mindenfelet. Es szobajon hogy ki milyen kapcsolatot szeretne.

Mindig oszinten elmondom h elsore azt szeretnem hogy legyunk egyutt, vagyis valaljunk fel hogy egy egy kapcsolat, legyen program, egyuttalvas (szex), alakuljon ki kotodes de nem akarok jelenleg osszekoltozni senkivel sem. De nem zarkozom el tole veglegesen. Viszont nem erzem azt h en most egy klasszik kapcsolatot akarok osszekoltozessel.

Erre vagy atmennek abba h akkor csak dugjunk. (Nem ez nekem keves) vagy lelepnek h komolytalan vagyok.

Hogy lehetne ezt ugy lekommunikalni felejuk h rendes normal kapcsolat de az osszecuccolas hanyagoljuk meg jo ideig? Hogy o legyen a parom de ne akarjon mindent azonnal? Lehetunk egyutt sokat de ne hagyja itt a gatyajat vagy a fogkefejet.

Tanacstalan vagyok. Mar 2eve kuzdok ezzel a problemaval. Korombeliekkel ismerkedek.

45N

2023. ápr. 2. 19:40
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
88%
Hát nem tudom, ha jelenleg nem lenne párom, ebbõl a szempontból számomra álom nõ lennél.
2023. ápr. 2. 19:45
 2/21 anonim ***** válasza:
100%
Pedig ez szerintem nem hangzik rosszul, főleg ennyi idősen ki a fene akarna egybe költözni valakivel, főleg ha mondjuk jó ideje szingli. Szerintem ilyenre találsz embert, akinek ugyanígy jó a dolog. Dugtok/programoztok6mindent csináltok együtt, majd mindenki megy haza, de azért kapcsolatba vagytok. Szerintem vállalható a dolog.
2023. ápr. 2. 19:48
 3/21 anonim ***** válasza:
83%
Elmondom miért változik meg. Ingyenprosti és ingyenbejárónő kell nekik egyben. Ki kellene szolgálni őket a háztartásban. Tartsd magad ahhoz amit akarsz így nem maradsz le semmiről hidd el, az ilyen ingyenszolgát kereső férfiakért nagyon bőven nem kár!
2023. ápr. 2. 19:49
 4/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd azt, hogy nincs tervben jó ideig az összebútorozás. Szerintem logikus, hogy pár hónap után nem akarod. Ők vagy azért lépnek le, mert csak szexben gondolkodnak, nem vesznek komoly nőnek, vagy mert nem akarsz összeköltözni.
2023. ápr. 2. 19:53
 5/21 A kérdező kommentje:

Igen az leesett hogy az osszekoltozes a sarkalatos problema. De most nem erzem ugy hogy ez kell nekem.

Bar lehet legkozelebb nem emlitem ezt meg. Valahogy kikerulom a kerdest. Max annyit irok h rendeset normalisat.

2023. ápr. 2. 19:59
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez érdekes, mert mint ahogy valaki már írta, te lennél az ideális nő: normális kapcsolatot akarsz, rátelepedés nélkül.

Én is ilyesmiben gondolkodom.

F/51

2023. ápr. 2. 20:09
 7/21 anonim ***** válasza:
75%
Persze, hogy bejárónőt keresnek. Az a probléma.
2023. ápr. 2. 20:29
 8/21 anonim ***** válasza:
41%
Nem bejárónőt keresnek. De abban a korban az ember már nem akar tinis járogatást, hanem egy párt maga mellé. Gondolom én.
2023. ápr. 2. 21:28
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

Én teljesen megértelek. Én sem cuccolnék össze, senkivel, csak ha már nagyon jól ismerjük egymást,ahoz meg nem elég pár hónap.

Lehet tényleg csak egy ingyen bejárónőt keresnek. Aki tényleg komolyan gondolja, az képes kivárni, hogy eljöjjön az idő.

42f

2023. ápr. 2. 21:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a férfiak egyedül laknak? Önellátók?
2023. ápr. 2. 21:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!