Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Negyven felett férfinek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyven felett férfinek lehet még találni igaz szeretőt?

Figyelt kérdés

Olyat aki elfogadja hogy nem vagyok független!

Aki szintén nem az.

2023. ápr. 1. 07:36
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
27%

50

A magyar bírói gyakorlat iszonyat részrehajló ,az anyának ítélik szinte minden esetben, csaj nagyon durva esetben ne,m de ezzel nem mondok újat.

" Galamblelkű huncut ember, ha írásban szövöd a történetet, nem árt ha visszaolvasod néha saját magad. :)"

Nem én vagyok a kérdező,de mi az amira célzol_?

2023. ápr. 8. 22:02
 52/59 A kérdező kommentje:

#51... Teljesen máshogy látja, az ilyet el kell engedni.

Én férfiként nem tudnám túl/át élni ha hétvégi apuka lehetnék, és a gyerekem se ez biztos!

Elég szoros kapcsolatban állunj egymással.

Ráadásul az anyja nélkül se lenne boldog.

Nyilván van amikor veszekedés,utok vágok szituáció van évek óta heti rendszerességgel, ott arra igaz hogy jobb külön hogy a gyerek ne ebbe nőljön fel.

De ez nálam nincs így.

Minden működő képes, a szexet kivéve.

2023. ápr. 9. 08:06
 53/59 anonim ***** válasza:
85%

52

Akkor nem jól választottál, ennyi! Viseld a következményeket!

2023. ápr. 9. 22:03
 54/59 anonim ***** válasza:
33%

53

Vagy a nem szexelő feleség viselje a következményeket, jelen esetben azt hogy megoldja máshogy a férj.

2023. ápr. 9. 23:50
 55/59 A kérdező kommentje:
#53 3z a frankó. Nem jól. Tudom.
2023. ápr. 10. 06:49
 56/59 anonim ***** válasza:
76%

54

Ja,aztán a nő beadja a válást, a gyerek az anyukához kerül ő meg örülhet ha két hetente láthatja majd a gyereket.

2023. ápr. 10. 12:44
 57/59 anonim ***** válasza:
77%

56

és mindezt úgy hogy miatta jutottak oda..

2023. ápr. 10. 13:09
 58/59 anonim ***** válasza:
#8 engem zavarna hogy máshoz megy haza. Bármilyen egyedül is vagyok annyira nem kell a probléma. 43/N de biztos van olyan akit nem érdekel.
2023. máj. 11. 00:35
 59/59 anonim ***** válasza:
0%

Ki tudja mi az igazság. Valaki irta, lehet az asszony ugy rudja hohy minden rendben. Ha otthon nem nyitod ki a szádat akkor mégis mit vársz? Majd gondolatolvas a napi rakat tennivaló és munka közben? Meg ez a nem akar szexet, kevés a szex? Miért az, miért nem akar? Nem volt kommunikáció és egyből más p@nájába mennél mert az a könnyebb. Csak ez igy aljas és álságos. Nálunk gyerek se volt, egyszer csak nem akart szexelni a faszi, nem én hanyagoltam, nyilván már másnak az ágyába járkált. Nyilván a viták miatt, csakhogy neki nem volt lakása, max anyja, albérlet egyéb, könnyebb volt a mamahotelben(nalam) hederelni mint saját lábra állni. Végén ki kellett rakatnom a saját keróbol mert nem vette a lapot, 6 iszonyat undorító honapot kellett még elviseljek.

Nem tudom elhinni hohy egy egészséges nő még ha sok a munka, gyerek stb hetente kétszer nem kívánja legalább a szexet. És ha ez meg van az miért kevés egy 50es faszinak? Nincs önkontroll? Maszti? Egyből a megcsalás. Ha meg nem működik akkor tényleg menni kell. Nyilván nem szarba hagyva az asszonyt. Van egy sejtesem hogy fogalma sincs arrol mi jár a kis buksidban.

2023. máj. 12. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!