Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyven felett férfinek lehet még találni igaz szeretőt?
Olyat aki elfogadja hogy nem vagyok független!
Aki szintén nem az.
41
Nagyon jól hangzik papíron hogy Te milyen korrekt vagy, de mikor komolyabb közös hitel, kiskorú gyerek van, akkor felboritani az egészet, a bizonytalanért nem logikus.
És minden ember a könnyebb utat választja.
Férfi fejjel nem túl vicces hogy hirtelen hétvégi apuka leszel, hogy takarodhatsz albérletbe ,mert a közös otthonban az asszony maradhat -lakhat a gyerek miatt, hogy az albi mellet nyomod gyerektartást ,és asszony 10 ből 8x a továbbikában fegyverként használja ellened a gyereket mert sérti az egoját ,hogy a szar, szexnélküli kapcsolat ellenére volt pofád lelépni.
Nem csodálom hogy sokan inkább párhuzamosan élnek, mintsem ezt mind a nyakába vegye, és megkockáztassa teljesen lecsorosódva tengődőn ,és hogy a gyereke ellene lesz nevelve egy héten 5-6 napot!
44
Van statisztikád arról hányszor tudja meg?
És jobb önként elébe menni, és ugyan azt a szitut előidézni?
Tuti válás ha leülsz vele, hogy ennyi volt, meg az is ha kiderül hogy félre kacsintottál.
Az egyikre van esély hogy nem következik be...
Nagyon jó barátom kb másfél évig csalta asz asszonyt mert minimális szex volt,az is csak ilyen ,jól van akkor csináljuk szinten.Nem volt abban a pár alklomban sem köszönet,pedig fiatal vonzó nő, és a barátom is elég jó pali.
Az is elhangzott többször hogy menjen inkább kurvához,vagy oldja meg ahogy akarja.
Mikor kiderült hogy tényleg megoldotta, akkor nem volt azért vidám.
De nem mentek szét, hanem a feleség inkább oda tette magát,végre elmentek szexuélterepautához,és az valamennyit segített.
Nem is tudod hogy hány nő húzza be a féket egy, két gyerek szülése után.
Ez nagyon nem fehér-fekete story.
Főleg ha imádod a gyerkeidet!
Ennyi hibás fejű ember minek ír ide?
Nem értem.
Tényleg.
Nem az volt a kérdés hogy jó e vagy szabad e szeretőt tartani?!
Amúgy meg nem azért nem lép le sok férfi mert kell az hogy ganajozzanak utána ahogy itt egy nő írta hanem lehet hogy nem akarja pl külön nevelni a gyereket,vagy lehet hogy nem akarja utcára tenna otthon ülő asszonyt akinek 3ft ja sincs.
De ugye ezek ilyeneknek nem fordul meg a fejében.
Amúgy sexen kívül más nincs probléma, akkor miért ne?
Ráadásul a nőnek meg jó ez így h nem kell már
Aha... Értem! Én vagyok a hibásfejű, mert korekkten leültettem a férjem és kiléptem a kapcsolatból. :D Te nem, aki éppen szeretőt keres és kíván tartani a feleséged mellett!
Bocsáss meg, hogy a szüleim nem egy gyáva féregnek neveltek, aki ha nem boldog, akkor inkább elmondja és kilép.
Remélem lebuksz, aztán a Margit híd alatt találod magad, csak mert mohó, hazug, sunyi ember voltál. A karma úgyis dolgozni fog. :)
:-))))
Van lakásom kiadva 2 hazám, így nem kerülök a híd alá, veled ellentétben.
Itt a feleség ( illetve mivel nem feleség) kerülne.
De én nem teszem ki ennek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!