Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyven felett férfinek lehet még találni igaz szeretőt?
Olyat aki elfogadja hogy nem vagyok független!
Aki szintén nem az.
Azzal ne érvelj, hogy a gyerek miatt, mert a gyereknek ez így csak mérföldekkel sz*rabb lesz, tapasztalatból mondom.
Látszik nincs gyereked,!
Én körülöttem csomó ismerős elvált és a gyerekek nem győztek pszichológushoz járni
Ha már kockáztatnám a házasságomat, nyilván nem egy 40 feletti házas fèrfival tennèm. Fiatal, vonzó pasival bevállalnám, ha megvan az összhang.
40N
Hát, a "40 éves nőt lepattintotta a 40 éves férfi mert öreg" kérdés alatti incel válaszolók szerint a negyvenes férfiak válogathatnak a huszas csajok között 😂😂 Míg a kérdező 40 éves nő vesse vigyázó szemeit a "hatvanas kisnyugdíjasokra" mert talán nekik még kell.
Ez alapján kérdező, utánad döglenek a huszas csajok :) Nyilván nem, mert ezek bohócok akik ezeket írják. De simán találhatsz szeretőt a korosztályodban.
Tèvedès utolsó, öregedő, rusnya pali van nekünk otthon is.Ilyenèrt nem kockáztatunk semmit sem.
Fiatalabb jelentkező viszont van, ha az ember lánya kinèz valahogy.
a #18 vagyok. 42 éves vagyok, a férjem 31. Én csak azt írtam a kerdezőnek viccesen, hogy az itteni incelek szerint a negyvenes pasik úsznak a huszas csajokban, a negyvenes nők meg elégedjenek meg a hatvanas papikkal, és ez mennyire nevetséges.
De ha a korának megfelelően néz ki és normális, akkor találhat a kérdező negyvenes férfi magához illő szeretőt. Nyilván nem huszast, de találhat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!