Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Negyven felett férfinek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Negyven felett férfinek lehet még találni igaz szeretőt?

Figyelt kérdés

Olyat aki elfogadja hogy nem vagyok független!

Aki szintén nem az.

2023. ápr. 1. 07:36
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:
22%

31 éves vagyok, de olyan 22 körülinek mondanak, nagyon max a 25 szokott lenni.

Nem vagyok kíváncsi a gyakoris kangépekre. Minek ismerkedjek itt, mikor előben sokkal de sokkal különb férfiak néznek meg, szólítanak le? Tegnap voltam moziban az Etele plázában és olyan pasik forogtak utánam hogy hajajjaj! :)

Munkahelyemen is folyamatosan kapom a bókokat. Az egyik munkatársam szépséges virágszálnak hív, de mások is folyamatosan dicsérnek. Nem szorulok rá a gyakoris faszikra semmilyen szempontból... 🙄

2023. ápr. 3. 19:39
 32/59 anonim ***** válasza:
100%

31

Ez szép,de a vita a 40+ okokról szólt.

Te ezzel nem igazén erősíted a patent 40+ os nők narratívat!

Meg,ez egy kicsit pökhendinek tünik,lévén hogy nem tudhatod ki írt neked itt:

"Nem vagyok kíváncsi a gyakoris kangépekre. Minek ismerkedjek itt, mikor előben sokkal de sokkal különb férfiak néznek meg, szólítanak le? "

Amúgy örülök hogy nincsen gondod a palizással amúgy, meg szerény is vagy.:)

2023. ápr. 3. 20:48
 33/59 anonim ***** válasza:
28%

32

Szerénység, nem szerénység, pökhendi vagy nem pökhendi, ez van, ez az igazság. Ha nem akarod, akkor nem fogadod el vagy nem hiszel nekem. Ennyi! Elhiheted, magasról tojok rá :)

2023. ápr. 6. 20:44
 34/59 anonim ***** válasza:
100%
Már ott kezdődnek a problémák, hogy itt szinte mindenki csak a külsőről beszél, mintha az lenne a legfontosabb 🤷🏼‍♂️ "egy 50-es, negyven pluszos szeretővel"
2023. ápr. 6. 20:56
 35/59 A kérdező kommentje:
De hát ha nincs meg a külső terén a vonzalom akkor nem áll fel a dolog
2023. ápr. 7. 08:27
 36/59 anonim ***** válasza:
100%
A szép külső mindenkinek mást jelent, én például ki nem állhatom az insta kinézetű kikent nőket, csak azt aki természetes és nincs rajta semmi mű 🤷🏼‍♂️
2023. ápr. 7. 08:42
 37/59 anonim ***** válasza:
100%
A problémák ott kezdődnek, hogy a 40-50-esek is 20-30 éves csinos, vékony, szép arcú, jól öltözött, jól szituált nőt akar.
2023. ápr. 7. 09:12
 38/59 anonim ***** válasza:
60%
A legnagyobb probléma pedig inkább ott kezdődik, hogy egy 40 fölöttinek annyi vér nincs a pucájában, hogy feladja az addigi szar életét és inkább szeretőt keres. Számomra ez szánalmas! Aki ennyire gyáva, az meg is érdemli a sorsát! Remélem lebuksz és úgy b@sz ki az asszony otthonról, mint macskát szarni! :D
2023. ápr. 7. 09:20
 39/59 anonim ***** válasza:
100%
38, még az sem biztos, hogy az asszony tud róla, hogy sz.ar a házasság és otthon nincs szex. :)
2023. ápr. 7. 10:16
 40/59 anonim ***** válasza:
100%

33

"Szerénység, nem szerénység, pökhendi vagy nem pökhendi, ez van, ez az igazság"

Az van kedves ,hogy egy olyan vitába jöttél érvleni hogy Te 31 évesen milyen dögös vagy ,ami pont arról szólt a részemről hogy 40 + nők tapasztalatom szerint nem feltétlenül vonzóak egy fital-20 as ,vonzó külsejű pasinak. Azt írtam hogy azok inkább a 20-30 as korosztályt, sőt a tízen végét is megkapják.

Erre belibbentél hogy mennyire nincs igy mert Te 31 évesen ,milyen szép vagy.

Szóval köszönöm!:)

"Ha nem akarod, akkor nem fogadod el vagy nem hiszel nekem"

Nem kételkedtem ,úgyhogy ezt nem tudom miért írtad.:)

" Ennyi! Elhiheted, magasról tojok rá :)"

Annak ellenére "tojsz rá" hogy senki sem állt beléd, és nem kérdőjelezte meg amit mondtál.

Mondjuk ez a flegma , sz@rok mindenkibe stílus sokat elárul.

Azért kellemes Húsvétot kívánok.

2023. ápr. 7. 10:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!