Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Negyven felett férfinek lehet még találni igaz szeretőt?
Olyat aki elfogadja hogy nem vagyok független!
Aki szintén nem az.
A negyven feletti házas pasi, azt pont azt akarja mint a 40 és házas csaj.
Diszkréten jókat szexelni.
A fiatal vonzó pali, az max kipróbálom akarja egyszer kétszer a 40 es csajt.
Mert kap 20 as csajt is, meg 30 as csajt is.
22
Mar ha a fiatal feszes 20 éve srácnak, jó a egy 40+ os anyuka
Kevés a jó milf nálatok is.
Max arra lehet számítani, hogy strigulának jó leszel.
Persze vannak üdítő kivételek, de a nagy átlag ez..
23
Hidd el, sok fiatalnak jó az a 40-es anyuka! Rengeteg patent 40-est látok. Többet mint patent 40-es pasit.
Mi van akkor ha strigula lesz? Pont ez a lényeg, a szex. A 40-es pasi is mondhatná és mondaná is hogy szevasz, ennyi volt, ha lenne több lehetősége, de pont ez az hogy nincs, mert olyan csúnya, hogy inkább kitart a meglevő mellett és örül, hogy valaki pörög a farkán.
25
Nahat,ki is derült hogy a 40 es faszik rondák, a 40 és nők meg toppon vannak. Remek.
Ezt azért a húszas, vonzó srácokkal is közölhetnéd, mert valahogy nem titeket keresnek.
Valahogy mindig patent 20 as, vagy max 30 eleji jó csajokkal kavarnak.
Vagy a 18-20 évesekkel.
Ahány edzőteremben jártam a férfiak nők aránya minimum 70-30 volt a férfiak javára.
Nem futottam bele a sokkal több patent 40+ nőbe.
Pedig illett volna ,lévén 40 felett ,főleg gyerek, vagy gyerekek után durván el vannak a nők használodva, és az edző terem nélkül jóval nehezebb formában maradni
Nekem úgy tűnik ekkora volna a különbség.
Sőt, tapasztalatom szerint sokkal több az elhízott nő ebben a korosztályban mint faszi.
Nyilván a szülés is belejátszik.
Gondolom most a csajok jól lefognak pontozni:)
26
Én nem is vagyok 40-es! :D Szerintem ledöbbennél ha meglátnál, pozitív értelemben.
28
Akkor hány éves vagy?
Hozzuk össze.
Hadd döbbenjek le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!