Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van mostanàban ennyi lelakott nő társkereső oldalakon?
Vége lett a kapcsolatomnak,újra kezdtem randizni.De ahogy végignézegettem a társkereső profilokat,sok elhanyagolt,kicsit már elhízott nőt találtam.
Ez most a body positive médiakampány miatt van,vagy már nem érdekli 30 fölött a nőket mennyire adnak magukra?
Mindkét oldalt elég gyenge a felhozatal.
Én inkább azon csodálkozok hogy 40 körül keresgélek és akinek ki van írva hogy 38 az kinéz 50-nek.
Amelyik nő meg kinéz valahogy az meg filterezett kép.
És van a maradék azoknak én nem kellek.
Sokan hazudnak is a korukról. Pld nagyon sok 30 feletti pasi 25 év alatti kort jelöl be, hogy több tízenéves, korai húszonéves lányt dobjon fel neki, mivel a legtöbbünknél 25-ig van beállítva a határ. Aztán csak így nézek, hogy ezt mégis hogyan gondolta komolyan. Tényleg azt gondolja, hogy elhiszem egy 34 évesről, hogy 24. :D
Nem tudom, hogy a nőknél mennyire gyakori ez.
Én is ezt akartam javasoli, amit más már fentebb, hogy nézd meg a férfi kínálatot is, hát fogsz látni csodát...
Amúgy igen, a nők IS többnyire dagik. Nemcsak a te korosztályod, már a fiatalok is erősen kerekek, akár már tiniként. Húszéves korára minden második lány elhízott. Most ezt látom standardnak, hogy 85 kilós lány haspólóban, szűk naciban a 60 kilós sztrecsfarmeros srác mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!